Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

BU GÜN GÜNLERDEN 4x4

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• black
    yanıtladı
    Şimdi sahil yoluna bağlandım istikamet zeytınburnu yeşilköydeydim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Toplaniyomuyuz bugun nedir son durum

ERS 61 countryman jcw

Bir yorum yaz:

• MBozkurt
    yanıtladı

Valla buralar baya eğlenceli . CM liler yarın kemerburgaz taraflarına gelse güzel olur bence
    Eklenen Dosyalar
    En son düzenleyen MBozkurt; 01-01-16, 04:26.

Bir yorum yaz:

• black
    yanıtladı
    Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok fena jcw bu sanırım...

Malesef jcw

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Çok fena jcw bu sanırım...

Bir yorum yaz:

• black
    yanıtladı
    Offff allahım inşallah can kaybı yoktur

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Baya kötü, umarım ölü yoktur

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    CM fena dağılmış.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada Silivri temde zincirleme kaza olmuş,kırmızı bi CM çok kötü tırın altına girmiş arkadan,Allah yardımcıları olsun.

İnşallah ölü falan yoktur.Çok kötü kazalar olmuş bugün.

Bir yorum yaz:

• black
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada Silivri temde zincirleme kaza olmuş,kırmızı bi CM çok kötü tırın altına girmiş arkadan,Allah yardımcıları olsun.

Offfff allah kimsye göstermesın arkdaşlar kimse gaza gelmesın allah cumlemız kursun

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum! Geçen sene şöyle bir olay yaşadım. Arkadaşlarla Bolu Dağı'nda bir köy vardır Elmalık diye. Yolu normalde de çok güzel değildir ve kar yağdı mı kapanır yollar. Oraya akşam gidilcekti ve bana özellikle sen çıkma çıkamazsın dediler ben de inat ettim çıkarım diye. Sonra iki araba gittik. Yollar buz tutmuş nasıl kayıyor. Kar seviyesi belime kadar. Karın içinden ben kendim zor yürüyorum. Ben onların çıkamadığı yerlere kadar çıktım da indim de. Canavar gibiler valla maşallah

Çok güzel fikir küçük bir buluşma ayarlanırsa cm'leri görmek isterim açıkçası. Bu aralar cm'leri yakın takipteyim Kafamda cm'ler uçuşuyor

Ve yarın ayılabilirsem eğer bu akşam sonucunda ben de belki miniğimle olmasa da 4x4 aracımla eğlencesine katılabilirim
    Beni de alsana

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok güzel fikir küçük bir buluşma ayarlanırsa cm'leri görmek isterim açıkçası. Bu aralar cm'leri yakın takipteyim Kafamda cm'ler uçuşuyor

Ve yarın ayılabilirsem eğer bu akşam sonucunda ben de belki miniğimle olmasa da 4x4 aracımla eğlencesine katılabilirim
    Vayyyy güzel hareketler bunlar.

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ama lutfen haklarini yemeyelim, kar lastigi oldugu surece normal miniler de keci gibj tirmaniyor hangi karli yol olursa olsun
    Kesinlikle katılıyorum! Geçen sene şöyle bir olay yaşadım. Arkadaşlarla Bolu Dağı'nda bir köy vardır Elmalık diye. Yolu normalde de çok güzel değildir ve kar yağdı mı kapanır yollar. Oraya akşam gidilcekti ve bana özellikle sen çıkma çıkamazsın dediler ben de inat ettim çıkarım diye. Sonra iki araba gittik. Yollar buz tutmuş nasıl kayıyor. Kar seviyesi belime kadar. Karın içinden ben kendim zor yürüyorum. Ben onların çıkamadığı yerlere kadar çıktım da indim de. Canavar gibiler valla maşallah

Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yarin isi olmayan cm kullanicilari ile bir bulusma ayarlamaya ne dersiniz video ve foto cekimi yapariz

ERS 61 countryman jcw

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Gelmek isterdim ama ben P7'lerle garajdan bile çıkamayabilirim sanırım

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X