+ 1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
BU GÜN GÜNLERDEN 4x4
Çöküş
X
-
Yarin isi olmayan cm kullanicilari ile bir bulusma ayarlamaya ne dersiniz video ve foto cekimi yapariz
ERS 61 countryman jcw
Bir yorum yaz:
-
Aslı MBozkurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTam hazırlandım çıkıcaktım benim cm ile göktürk - kemerburgaz gezicektim biraz bir baktım bizim peder almış ... Bir gün de ben eğleniyim diyor bana karda gitmeyen mersoyu bırakmış .. Bir şey de diyemiyoruz ki adama
Bir yorum yaz:
-
Tam hazırlandım çıkıcaktım benim cm ile göktürk - kemerburgaz gezicektim biraz bir baktım bizim peder almış ... Bir gün de ben eğleniyim diyor bana karda gitmeyen mersoyu bırakmış .. Bir şey de diyemiyoruz ki adama
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma lutfen haklarini yemeyelim, kar lastigi oldugu surece normal miniler de keci gibj tirmaniyor hangi karli yol olursa olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma lutfen haklarini yemeyelim, kar lastigi oldugu surece normal miniler de keci gibj tirmaniyor hangi karli yol olursa olsunBelediye arabayı kiraya istedi de vermedim
Bir yorum yaz:
-
Ama lutfen haklarini yemeyelim, kar lastigi oldugu surece normal miniler de keci gibj tirmaniyor hangi karli yol olursa olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCM olmasada jimny ile idare ediyorum😂 Roadster garajda uykuda https://vimeo.com/150409238 4 cekerle
yanlamak karda iyi oluyo 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
BU GÜN GÜNLERDEN 4x4
CM olmasada jimny ile idare ediyorum😂 Roadster garajda uykuda https://vimeo.com/150409238 4 cekerle
yanlamak karda iyi oluyo 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Denyin derım bomba walla çok zevkli
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabi ya 4x4'dü olunca insanın böyle oluyor,bizimkilerde garajda kuzu kuzu yatsın.
Güzel videolar bekliyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Tabi ya 4x4'dü olunca insanın böyle oluyor,bizimkilerde garajda kuzu kuzu yatsın.
Güzel videolar bekliyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Deneme bedava akşam yeşil köydeyim))
Bir yorum yaz:
-
Başlık açılmışken, all4 countryman i bu gece kullanmayacak arkadaştan, ücreti dahilinde kiralayabilirim zhzhhzzhzh
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: