Biri mini olur , carrera gts olur ve büyük ihtimalle bi tane de rubicon alırım😃😃 motor hakkımda varsa Triumph Thruxton😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hangi arabalari alirdiniz? :)
Çöküş
X
-
G63 mercedes
M4 cabrio
Klasik mini
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Abi direk r35 alalim. Kalaniyla karli gunler icin bi rubicon, tatli karli gunler icin bi cm jcw, koleksiyon icin bi r53 bi r56 gp
Bir yorum yaz:
-
Boxster GTS
Cayenne Diesel
F56 Jcw
Geri kalan parayla da bir araç alırım. Onu satıp vergi benzin masraflarını çıkartırım. Olur mu? 😂
Bir yorum yaz:
-
1) Corvette ZR1
2) R34
3) Supra
Gönlümden geçenler ama kurala uymuyor, bu durumda FXX diyeceğim ama o da kurala uymayacak sanırım.
Trafiğe çıkması yasak, 0'ı yok, henüz bizim yasalara göre klasik kategorisine girmiyor ve hepsini geçtim para yetmiyor yetse de alınamaz zaten
O zaman son kararım Ruf CTR nam-ı diğer Yellowbird. Sıfır elektronik full mekanik ve bilek gücü
http://youtu.be/OSMCfPASImQ
Bir yorum yaz:
-
Sende çok şey istiyosun dims,cini küstürücen almıcak hiç birini sonra.
Madem ikinci ele izin çıktı favorim 911
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam Kural değişikliğine gidiyorum. Klasik veya üretimi sona ermis arac alinacaksa tek araba alma hakkiniz var. 750bin TL max. fiyat..
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Hadi kurala uyuyorum o zaman classicten vazgecemeyecegim icin evodan vazgecip;
Ama bunlara yakit yetismezkibir de yakit sponsoru lazim
Bir yorum yaz:
-
Tamam Kural değişikliğine gidiyorum. Klasik veya üretimi sona ermis arac alinacaksa tek araba alma hakkiniz var. 750bin TL max. fiyat..
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa araba sifir km olacak, 2016 model olacak yani. Mustang'ler Porsche'ler uretimi bitmis Evo'lar havada uçuşuyo))
Bir yorum yaz:
-
Ya araba sifir km olacak, 2016 model olacak yani. Mustang'ler Porsche'ler uretimi bitmis Evo'lar havada uçuşuyo))
Bir yorum yaz:
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösternereden aklina geldi degisik bir konu olmus
Cin'e Not:
Canim cincim. Artan parayla depolar fullensin. Kaskolari yaptir. Kislik lastik jant takimlari da olsun lutfen. Tesekkurler
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAudi Rs6
Mustang 5.0 Roush
Mini Cooper Roadster Jcw
Mustang benim de aklimi celmedi degil
Bir yorum yaz:
-
nereden aklina geldi degisik bir konu olmus
Eveett gelelim ben ne isterdim...
1) Classic MINI
Bu cocuklugumdan beri hayalim. Asigim bunlara. Hep istedim bir tane. Sanirim bi lambadan cin ciksa sec arabalarini dese tabiki ilk istegim bu olurdu
2) MINI CM JCW
Countryman'lere gozumun alismasi uzun surdu. Ilk MINI'mi alirken CM mi diye de cok dusunmustum. O zaman iyiki olmamis. Cunku su an MINIgimi cok seviyorum. Icimde bir ukte hep CM kalmadi degil tabi. Jcw cm hep kafamda artik. Ilerleyen zamanlarda bir tane almayi dusunuyorum.
Hep MINI MINI gittim. Sanirim bi aksilik cikmazsa hayatim boyunca baska marka arabalara binmek istemem. Ben MINI'den vazgecemiyorum, vazgecmek de istemiyorum.
Ama son zamanlarda baska bir arac da begeniyorum. Evde hep bir MINI kalmasi sartiylaa...:
3) Evo
Cin'e Not:
Canim cincim. Artan parayla depolar fullensin. Kaskolari yaptir. Kislik lastik jant takimlari da olsun lutfen. Tesekkurler
Bir yorum yaz:
-
GT 500 hayalimdekl tek arac (elenor )
M.Kemal ATATÜRKEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: