Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Hikayeleri Mini ile Değiştirmece :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Konu kilit beyler dağilin 😎
    Herkesi dağıttın,milletin gözünü korkuttun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Serkan gulmekten yarıldım ya gece gece valla alem adamsın 😀😀😀😀

M.Kemal ATATÜRK
      sigpic
      M.KEMAL ATATÜRK
      İnstg/askin.batur
      GALATASARAY

Yorum Yap

Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Serkan gulmekten yarıldım ya gece gece valla alem adamsın 😀😀😀😀

M.Kemal ATATÜRK
        Saol kardeşim,maksat eğlence olsun.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

hxashcahdcahcda abi su an okudum kahkahalar attim ya gece gece
          doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            hxashcahdcahcda abi su an okudum kahkahalar attim ya gece gece
            Hahahahahahah saol,ismini doğadan alan genç.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Serkan ile Onur bir gün Serkan'ın Cooper S'i ile geziyorlarmış.Arabayı usta şöför olan Onur kullanıyormuş (Çünkü Serkan sürekli kaza yapıyormuş ).Onur bir ara demiş ki:
              - Ula Serkan kafayi uzat ta pir pakiver. Sağ sinyal lambasi yanmayi galiba?
              Serkan kafayı uzatıp sinyal lambasına bakmış:
              - Yanayi, yanmayi, yanayi, yanmayi...
              sigpic

Yorum Yap

Serkan ile Onur bir gün Serkan'ın Cooper S'i ile geziyorlarmış.Arabayı usta şöför olan Onur kullanıyormuş (Çünkü Serkan sürekli kaza yapıyormuş ).Onur bir ara demiş ki:
                - Ula Serkan kafayi uzat ta pir pakiver. Sağ sinyal lambasi yanmayi galiba?
                Serkan kafayı uzatıp sinyal lambasına bakmış:
                - Yanayi, yanmayi, yanayi, yanmayi...
                Hahahahahahaha sonunu hiç merak etmiyorum nedense.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Adam, Ferrari firmasına özel bir araba yaptırmış, arabayı test etmek için yola koyulmuş. Bir kırmızı ışıkta durmuş beklerken arkadan küüüt diye bir ses. Arabadan bir inmiş ki ne görsün? Yepyeni arabasına bir Cooper S arkadan çarpmış. Adam "Ulan ben şimdi seni..." deyip Cooper S sürücüsünün üstüne yürürken, Cooper S'ten inen gariban Drcapaburro yalvarmaya başlamış:
                  - Ağabey ben ettim sen etme! Ben bir garibanım... Ekmek teknem olan şu arabamı satsam ödeyemem bu hasarı... Bir büyüklük yapamaz mısın? Bu olayı burada kapatsak.
                  Adam bakmış Cooper S'in sürücüsü garibanın biri... Acımış haline, "Neyse... Büyüklük bende kalsın." diye düşünüp:
                  - Sen de dikkatli ol be kardeşim! Bak herkes benim gibi anlayışlı olmaz! Hadi git işine! demiş.
                  Adam Ferrari'sine binip yoluna devam etmiş. İlerde yine bir kırmızı ışıkta durmuş. Yine arkadan yine küüüt diye acı bir ses. Arabadan hışımla inmiş ki, ne görsün? Yine aynı Cooper S.
                  Cooper S'in sürücüsü Drcapaburro kafasını camdan uzatmış:
                  - Benim ağabey, ben. Devam et!!! (Cooper sahipleri gariban dedik diye alınmasın Drcapaburro'ya özel sadece)
                  sigpic

Yorum Yap

Bir gün polis bir Mini Cooper durdurmuş ve arabadaki Serkan çıkmış:
                    -Hiç mi emniyet kemeri takmıyorsunuz yoksa beni görünce mi taktınız diye sormuş.
                    - Neyse hiç takmadığını anlamış ama o an takılı diye ses çıkartmamış.
                    - Bu gün emniyet kemerini takan ilk sürücü sizsiniz. Ödül olarak on bin lira kazandınız! demiş.
                    Serkan sevinerek parayı almış ve polis muhabbet olsun diye sormuş:
                    - Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz?
                    Serkan:
                    - Herhalde bir ehliyet alırım! demiş.
                    Polis biraz afallamış. Serkan'ın arkadaşı Dims durumu toparlamak için atılmış:
                    - Siz arkadaşıma bakmayın memur bey. Kendisi içince sapıtır!
                    Polis daha bir afallamış tam ne ehliyeti ne alkolü diyecekken.Arka koltukta oturan Ndg atlamış lafa:
                    - Dims ben size çalıntı arabayla yola çıkmayalım dedim mi?
                    Tam polis toparlıyormuş kendisini ki bagajdan bir tıkırtı gelmiş ve ardından bir ses:
                    - Bulgaristan sınırını geçtik mi?
                    sigpic

Yorum Yap

Oğuz59, son model bir Roadster almış. Mevsim yaz, hava da çok sıcakmış. Ayn'nin önünde durup Doa29'u çağırmış. Dışarısı çok sıcak, araba klimalı olduğundan çok soğuk. Biraz dolaşıp Ayn'nin önüne tekrar gelmişler Oğuz sormuş:
                      - Nasıl Doa arabamı beğendin mi?
                      Doa:
                      - Beğendim beğenmesine ama acaba kışın nasıl bineceksin bu arabaya!...
                      sigpic

Yorum Yap

Bir gün polis bir Mini Cooper durdurmuş ve arabadaki Serkan çıkmış:
                        -Hiç mi emniyet kemeri takmıyorsunuz yoksa beni görünce mi taktınız diye sormuş.
                        - Neyse hiç takmadığını anlamış ama o an takılı diye ses çıkartmamış.
                        - Bu gün emniyet kemerini takan ilk sürücü sizsiniz. Ödül olarak on bin lira kazandınız! demiş.
                        Serkan sevinerek parayı almış ve polis muhabbet olsun diye sormuş:
                        - Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz?
                        Serkan:
                        - Herhalde bir ehliyet alırım! demiş.
                        Polis biraz afallamış. Serkan'ın arkadaşı Dims durumu toparlamak için atılmış:
                        - Siz arkadaşıma bakmayın memur bey. Kendisi içince sapıtır!
                        Polis daha bir afallamış tam ne ehliyeti ne alkolü diyecekken.Arka koltukta oturan Ndg atlamış lafa:
                        - Dims ben size çalıntı arabayla yola çıkmayalım dedim mi?
                        Tam polis toparlıyormuş kendisini ki bagajdan bir tıkırtı gelmiş ve ardından bir ses:
                        - Bulgaristan sınırını geçtik mi?
                        Ahahahahahahahahahaahajajajaaj ya kanka bu çok iyi olmuş ya ama sen neden benle uğraşıyosun bugün.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Bilmem bugun sana sarasım geldi
                          sigpic

Yorum Yap

Bilmem bugun sana sarasım geldi
                            Şehr-i bahçeli Onur bigün yolda 5.20'siyle yanlarken sağ şeritte efendice usul usul yolunda giden bir mavi cooper s görmüş,demiş dur şunun bir aklını alayım demiş ve Allah ne verdiyse gaza yüklenmiş ve yanlayarak Cooper S'in önüne kırmış.
                            Cooper S'teki çocuk sabır çekmiş ve hep takılı olan kemerini sökmüş ve biraz nefes alıp elini camdan çıkartıp bu kendini beğenmiş yancı BMW'ciye insanların hayatlarını tehlikeye atmaya utanmıyomusun demiş,BMW'li çocuk yüzünde hafif bi tebessümle bakıp basmış gaza,sinirlenen Cooper S'li çocukda yüklenmiş gaza 1.2.3.4 yapıştırmış arkasından sağ şeritti ortaydı derken arayı açmış uzamış,tabi BMW'li çocuk şok,lan noluyo diyemeden ilerki kavşaktan U dönüşü yapıp tekrar arkadan yetimiş bizim BMW'li çocuğa Cooper S . Onur şaşırmış bi o kadarda sinirlenmiş tabi,ya bilader senin arabada ne var demiş böyle gidiyorsun demiş.

Cooper S'teki o naif,mazlum çocuk ;
                            BMW'li çocuğa demişki ;

Gaz Fren Şanzuman Mini Cooper S Ulan.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Şehr-i bahçeli Onur bigün yolda 5.20'siyle yanlarken sağ şeritte efendice usul usul yolunda giden bir mavi cooper s görmüş,demiş dur şunun bir aklını alayım demiş ve Allah ne verdiyse gaza yüklenmiş ve yanlayarak Cooper S'in önüne kırmış.
                              Cooper S'teki çocuk sabır çekmiş ve hep takılı olan kemerini sökmüş ve biraz nefes alıp elini camdan çıkartıp bu kendini beğenmiş yancı BMW'ciye insanların hayatlarını tehlikeye atmaya utanmıyomusun demiş,BMW'li çocuk yüzünde hafif bi tebessümle bakıp basmış gaza,sinirlenen Cooper S'li çocukda yüklenmiş gaza 1.2.3.4 yapıştırmış arkasından sağ şeritti ortaydı derken arayı açmış uzamış,tabi BMW'li çocuk şok,lan noluyo diyemeden ilerki kavşaktan U dönüşü yapıp tekrar arkadan yetimiş bizim BMW'li çocuğa Cooper S . Onur şaşırmış bi o kadarda sinirlenmiş tabi,ya bilader senin arabada ne var demiş böyle gidiyorsun demiş.

BMW'li çocuğa demişki ;

Hikayeyi yanlış yazmıssın kardeşim düzeltiyorum

Cooper S'teki çocuk sabır çekmiş ve hep takılı olan kemerini sökmüş ve biraz nefes alıp elini camdan çıkartıp bu kendini beğenmiş yancı BMW'ciye insanların hayatlarını tehlikeye atmaya utanmıyomusun demiş,BMW'li çocuk yüzünde hafif bi tebessümle bakıp basmış gaza,sinirlenen Cooper S'li çocukda yüklenmiş gaza 1.2.3.4 yapıştırmış arkasından sağ şeritti ortaydı derken yetişememiş tabi Bmw'ye,tabi BMW'li çocuk şok,lan noluyo diyemeden ilerki kavşaktan U dönüşü yapıp Cooper S'li çocuğa bakmaya gitmiş.Bir de ne görsün Cooper S'li çocuk Bmw'nin taklidini yapmaya çalışıyor.Yan vermeye çalışıyor ama beceremiyor.Onur şaşırmış bi o kadarda sinirlenmiş tabi,ya bilader senin araban Cooper S sen yan veremezsin.Sen çık düz yolda gazla demiş ve ilave etmiş;

Bak koçum demiş arabana laf yok araba güzel bende zamanında Cooper S kullandım iyi kaçıyor demiş.Bmw yanıma yaklaşamıyordu demiş ama ben usta şöförüm demiş.Sen daha çaylaksın 2-3 yıllık ehliyetinle beni yakalayamazsın demiş ve başından geçen bir olayı anlatmış;

Bir gün Cooper S Serkan ile Avcılar yolunda giderken dikiz aynasından bir cooper'ın zikzak çizerek geldiğini görür şaşırır kalır tabi Onur çünkü Serkan'da böyle bir yetenek olmadığını bilir
                              Neyse Cooper S hızlıca Bmw'nin yanından geçer ve uzaaaar gider.Tabi Onur bu duruma bir hayli bozulur.Ama başını öne eğmez Allah ne verdiyse yapıştırır.Bir yandan da dikiz aynasından Serkan'ı kollar ne yaptı bu çocuk nerede diye
                              Onur çıldırmış gibidir sağ sol demeden Cooper S'in peşine düşer ve yakalar.Kafasını hafiften kaldırır Cooper S'li çocuğa bakar ve yapıştırır siler süpürür.Tanımadığımız genç arkadaşımız bir daha İstanbul yollarında gözükmez (Gerçek Hikayedir)

BMW'li çocuğa demişki ;

Bmw'li çocuk da cevap vermiş tabi ;

Mini Cooper S Uzar gider ulan ama Bmw YAN YAN
                              sigpic

Yorum Yap

Hahahhahahhhahahahahahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X