Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Hikayeleri Mini ile Değiştirmece :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasın ama sesli güleceğim hahahahhahahahahahahha sen manyaksin ya 😂 seninle karikatür dergisi çıkartacağız hazırlıklı ol 😂
    Hahahahahaha nasıl gülmek istersen öyle gül kanka,bu işin sonu o olacak zaten.

Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahahahhaha 😂

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Kisa sureli hafiza kayiplarina yol acabilir okumayin

Yorum Yap

Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Kisa sureli hafiza kayiplarina yol acabilir okumayin

Ahahahahahaha o yüzden parça parça yayınlıyorum.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Mini bir hikaye;

Evvel zaman içinde,kalbur saman içinde Büyük Britanyanın kurak ve ılıman iklimine sahip çorak topraklarında Alec İssigonis diye bir adam yaşarmış.Alec birgün elinde minik bir taşla kuş avlarken,içinden bir ses "lan mini bir taş bu kadar kuşu avlayabiliyorsa,mini birşey yapsam kimbilir ilerde kimlerin gönlünü kazanır" diye söylenip durmuş.
          Gel zaman git zaman Alec ne yapsam diye düşünürken mini bir çocuğun ipe bağlayıp sürüklediği tenekeyi görüp kafamda deli sorular diyip hemen kulubesine koşmuş.Eline bir taş alıp hemen duvara bir model çizmeye başlamış(Alec eli ressamlığa yatkın bir kişilikti) Nasıl yaparımda ilerde insanların toplanıp gruplar halinde bi yerlere gittiği bir araba yaparım diye gece gündüz düşünmeye başlamış.Aklına çocuğun sürdüğü teneke gelmiş,kafasında canlandırmış ve küçük,minik bir araba yapmalıyım demiş.Başlamış arabayı toparlamaya.Gel zaman git zaman aracı kaba taslak ortaya çıkarmış.Çok yorulmuş ve arabanın başında uyuya kalmış ve rüyasına Ak sakallı bir dede gelmiş.
          "Eyy sevgili Alec,iyi yapıyorsun hoş yapıyorsun ama araban çok sade olmuş şuna ortadan bi çizgi bi tire felan çek demiş,yoksa ilerde insanlar tireli yada tiresiz diye birbirine sataşacak demiş ve kaybolmuş" Alec boncuk boncuk terli bir halde uyanmış ve dede dede ak sakallı dede diye yalvarmış durmuş.Bakmışki dede gerçekçi değil bu araba tireli olmaz,tireli arabamı olur demiş ve sade yapmış aracını.
          Alec aracını bitirip soluklanırken mum ışığıyla aydınlanan odasında aracına ne isim koyacağını düşünürken birden bir ışık görmüş ve ak sakallı dede belirmiş,bir hışımla ayağa kalkan Alec o tarihe geçicek ve belkide ilerde anketlere konu olucak o meşhur sözünü söylemiş ;

"Ben miniye mini demem,mini tireli(şeritli) olursa"

Bu sözdende yola çıkan Alec aracının isminide mini koymuş ama genede içi huzurlu değilmiş.Demişki araç mini adıda bu kadar mini olmasın demiş ve düşünmeye başlamış.Derken kapı çalınmış ve içeriye köyün kıpır genci Bahçeşehir kökenli bir türk girmiş,Alec amca Alec amca içim kıpır kıpır demiş bi hayra yor demiş bunu.Alec çocuğa bakmış ve demişki evlat senin soyundan biri ilerde parçacı olucak,bizden sonraki nesillere yardım edecek demiş ve çocuğu göndermiş.Derken aklına çocuğun içim kıpır kıpır lafı gelmiş ve evet buldum Aracımın adı Mini Kupır olsun demiş.

******* (devam edecek)

Alec sonunda minisine isim bulmuş ve çok sevinmişdir,bunu kutlamak için arkadaşlarını evinde ağırlayarak ufak bir parti vermiştir.Partiye gelen davetliler arasında bulunan ismini doğadan alan biri ne kadar güzel bir araba kaputu ne kadarda temiz üstünde hiç tire felan yok diye mırıldanırken davetliler arasından ismi uzun ama ilerki yıllarda kısaltılması bulunmuş dims adlı bir bayan çıkışmaya başlamış ismini doğadan alan gence. "Ne münasebet canım böyle sade arabamı olur,bunu biraz süslemek lazım.Kaputundan başlayıp tavanına kadar tire çekmek lazım,çok şık olur demiş.İsmini doğadan alan genç içerlenmiş ve bu ismi uzun olan bayana şu dörtlüklerle cevap vermiş;

En sevdiğim yemek iskenderdir
          Miniyi güzel yapan sadeliğidir
          Gel beraber iki kaşık atalım keşküle
          Miniyi böyle şeylerle etmeyelim meşgule

Bu dörtlükleri duyan ismi uzun kız ben buna haddini bildirmeliyim diyip ilerde ingilizçe melek anlamına gelecek olan arkadaşlarını Alec'in evine çağırmış.

İsmi uzun olan kızın arkadaşları teker teker gelmeye başlamışlardır eve;

Gene ismi bir başka uzun olan ama kısaltılması daha kolay olan ndg içeri girer girmez miniyi görür ve ilk görüşte aşk denilen hastalığa yakalanır. Ogün bir türlü kendine getirilemeyen NDG'den uzun süre haber alınamaz.Günümüzde halen minilerle uğraştığı ve hayatını onlara adadığı söylenmektedir.

Eve gelen bir diğer hanım olan kübra,arkadaşı olan ismi uzun olan kıza sarılır ve hissediyorum birgün bunun orange olanını alıcam diyip gözyaşlarına hakim olamamıştı.Bu duruma üzülen ismi uzun kız kübrayı bir sandelyeye oturtup eline bir dergi verip okumasını,böylece kendine gelebileceğini söylemiş.Dergiyi okurken aklına birşey takılan Kübra içinden madem ilerde bi mini sahibi olmayı düşünüyorum benimde adım minikubi olsun demiş ve etrafına gülücükler dağıtmaya başlamış. O evde okuduğu dergi sayesinde günümüzde dergi sahibi olduğu ve şu sıralar 2.ci minisini alacağı konuşulmaktadır.

İsmi uzun olan kız gelen iki arkadaşınında kendisine faydası olamayacağını görünce üzülmüş ve balkona çıkıp bi sigara yakmıştır.Balkonda beklerken dışarıda biz sizden gelmedikki bayan diyorsun bana hanfendi diyeceksin diye bir bayla tartışan arkadaşı Sena'yı görür ve hemen içeri girmek ister ama Alec içeriye soğuk geliyor diye balkonun kapısını kapatmıştır.Ne yapacağını bilemeyen ismi uzun olan kızımız ilerde kendisine dirft yeteneğini kazandıracak hızlılığı ve atikliğiyle balkondan aşağı kayarak iner ve arkadaşı Sena ile içeri girer.

Arkadaşı Sena'ya çok güvenen ismi uzun olan dims,hemen ismini doğadan olan gence hahahahaha şimdi mahvedicem seni bakışı atıp salona girmiştir.Arkadaşı Sena'yı sıcak şarapların yanına götüren dims beklemeye başlar.Yalnız biraz feminem olan arkadaşı burda neden bu kadar erkek var neden bayan az çağırdınız diye çıkışmaya başlar ve eline bir kağıt alıp bayanlarıda davet etmek için broşür hazırlamaya başlar.Bu pratikliği sayesinde günümüzde Ofset işi yaptığı söylenmektedir.

********* devam edicek.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

So brain is gone
            1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
            2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
            3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
            4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
            5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              So brain is gone
              Ahahaha yazarken benimde gidiyo,sonra toparlıyorum.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Ahahaha yazarken benimde gidiyo,sonra toparlıyorum.

Ben de oyle dedim
                1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Harika olmus ellerine saglikkk

Yuzumde kocaman bir gulumsemeyle okudum

34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
                  34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
                  34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11

Yorum Yap

Not: Seritsiz MINI olmazzzz!!!

34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
                    34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
                    34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11

Yorum Yap

Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Harika olmus ellerine saglikkk

Yuzumde kocaman bir gulumsemeyle okudum

Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Not: Seritsiz MINI olmazzzz!!!

Hahahahahah merci dims.

Not:Slogan olmamış.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Hikayeleri Mini ile Değiştirmece

Mini bir hikaye;

Evvel zaman içinde,kalbur saman içinde Büyük Britanyanın kurak ve ılıman iklimine sahip çorak topraklarında Alec İssigonis diye bir adam yaşarmış.Alec birgün elinde minik bir taşla kuş avlarken,içinden bir ses "lan mini bir taş bu kadar kuşu avlayabiliyorsa,mini birşey yapsam kimbilir ilerde kimlerin gönlünü kazanır" diye söylenip durmuş.
                        Gel zaman git zaman Alec ne yapsam diye düşünürken mini bir çocuğun ipe bağlayıp sürüklediği tenekeyi görüp kafamda deli sorular diyip hemen kulubesine koşmuş.Eline bir taş alıp hemen duvara bir model çizmeye başlamış(Alec eli ressamlığa yatkın bir kişilikti) Nasıl yaparımda ilerde insanların toplanıp gruplar halinde bi yerlere gittiği bir araba yaparım diye gece gündüz düşünmeye başlamış.Aklına çocuğun sürdüğü teneke gelmiş,kafasında canlandırmış ve küçük,minik bir araba yapmalıyım demiş.Başlamış arabayı toparlamaya.Gel zaman git zaman aracı kaba taslak ortaya çıkarmış.Çok yorulmuş ve arabanın başında uyuya kalmış ve rüyasına Ak sakallı bir dede gelmiş.
                        "Eyy sevgili Alec,iyi yapıyorsun hoş yapıyorsun ama araban çok sade olmuş şuna ortadan bi çizgi bi tire felan çek demiş,yoksa ilerde insanlar tireli yada tiresiz diye birbirine sataşacak demiş ve kaybolmuş" Alec boncuk boncuk terli bir halde uyanmış ve dede dede ak sakallı dede diye yalvarmış durmuş.Bakmışki dede gerçekçi değil bu araba tireli olmaz,tireli arabamı olur demiş ve sade yapmış aracını.
                        Alec aracını bitirip soluklanırken mum ışığıyla aydınlanan odasında aracına ne isim koyacağını düşünürken birden bir ışık görmüş ve ak sakallı dede belirmiş,bir hışımla ayağa kalkan Alec o tarihe geçicek ve belkide ilerde anketlere konu olucak o meşhur sözünü söylemiş ;

"Ben miniye mini demem,mini tireli(şeritli) olursa"

Bu sözdende yola çıkan Alec aracının isminide mini koymuş ama genede içi huzurlu değilmiş.Demişki araç mini adıda bu kadar mini olmasın demiş ve düşünmeye başlamış.Derken kapı çalınmış ve içeriye köyün kıpır genci Bahçeşehir kökenli bir türk girmiş,Alec amca Alec amca içim kıpır kıpır demiş bi hayra yor demiş bunu.Alec çocuğa bakmış ve demişki evlat senin soyundan biri ilerde parçacı olucak,bizden sonraki nesillere yardım edecek demiş ve çocuğu göndermiş.Derken aklına çocuğun içim kıpır kıpır lafı gelmiş ve evet buldum Aracımın adı Mini Kupır olsun demiş.

Alec sonunda minisine isim bulmuş ve çok sevinmişdir,bunu kutlamak için arkadaşlarını evinde ağırlayarak ufak bir parti vermiştir.Partiye gelen davetliler arasında bulunan ismini doğadan alan biri ne kadar güzel bir araba kaputu ne kadarda temiz üstünde hiç tire felan yok diye mırıldanırken davetliler arasından ismi uzun ama ilerki yıllarda kısaltılması bulunmuş dims adlı bir bayan çıkışmaya başlamış ismini doğadan alan gence. "Ne münasebet canım böyle sade arabamı olur,bunu biraz süslemek lazım.Kaputundan başlayıp tavanına kadar tire çekmek lazım,çok şık olur demiş.İsmini doğadan alan genç içerlenmiş ve bu ismi uzun olan bayana şu dörtlüklerle cevap vermiş;

En sevdiğim yemek iskenderdir
                        Miniyi güzel yapan sadeliğidir
                        Gel beraber iki kaşık atalım keşküle
                        Miniyi böyle şeylerle etmeyelim meşgule

Bu dörtlükleri duyan ismi uzun kız ben buna haddini bildirmeliyim diyip ilerde ingilizçe melek anlamına gelecek olan arkadaşlarını Alec'in evine çağırmış.

İsmi uzun olan kızın arkadaşları teker teker gelmeye başlamışlardır eve;

Gene ismi bir başka uzun olan ama kısaltılması daha kolay olan ndg içeri girer girmez miniyi görür ve ilk görüşte aşk denilen hastalığa yakalanır. Ogün bir türlü kendine getirilemeyen NDG'den uzun süre haber alınamaz.Günümüzde halen minilerle uğraştığı ve hayatını onlara adadığı söylenmektedir.

Eve gelen bir diğer hanım olan kübra,arkadaşı olan ismi uzun olan kıza sarılır ve hissediyorum birgün bunun orange olanını alıcam diyip gözyaşlarına hakim olamamıştı.Bu duruma üzülen ismi uzun kız kübrayı bir sandelyeye oturtup eline bir dergi verip okumasını,böylece kendine gelebileceğini söylemiş.Dergiyi okurken aklına birşey takılan Kübra içinden madem ilerde bi mini sahibi olmayı düşünüyorum benimde adım minikubi olsun demiş ve etrafına gülücükler dağıtmaya başlamış. O evde okuduğu dergi sayesinde günümüzde dergi sahibi olduğu ve şu sıralar 2.ci minisini alacağı konuşulmaktadır.

İsmi uzun olan kız gelen iki arkadaşınında kendisine faydası olamayacağını görünce üzülmüş ve balkona çıkıp bi sigara yakmıştır.Balkonda beklerken dışarıda biz sizden gelmedikki bayan diyorsun bana hanfendi diyeceksin diye bir bayla tartışan arkadaşı Sena'yı görür ve hemen içeri girmek ister ama Alec içeriye soğuk geliyor diye balkonun kapısını kapatmıştır.Ne yapacağını bilemeyen ismi uzun olan kızımız ilerde kendisine dirft yeteneğini kazandıracak hızlılığı ve atikliğiyle balkondan aşağı kayarak iner ve arkadaşı Sena ile içeri girer.

Arkadaşı Sena'ya çok güvenen ismi uzun olan dims,hemen ismini doğadan olan gence hahahahaha şimdi mahvedicem seni bakışı atıp salona girmiştir.Arkadaşı Sena'yı sıcak şarapların yanına götüren dims beklemeye başlar.Yalnız biraz feminem olan arkadaşı burda neden bu kadar erkek var neden bayan az çağırdınız diye çıkışmaya başlar ve eline bir kağıt alıp bayanlarıda davet etmek için broşür hazırlamaya başlar.Bu pratikliği sayesinde günümüzde Ofset işi yaptığı söylenmektedir.

İsmi uzun olan kahramanımız hanım arkadaşlarından fayda gelemeceğini anlayıp ismini doğadan alan cocuğa şu dörtlüklerle cevap verir;

Minisine minisine
                        Aşık oldum şeritine
                        Olmaz olsun böyle sade
                        Doa sen git evine

Atışmanın uzayacağını anlayan Alec,duruma müdahele eder ve herkesi minini kaputunun önünde toplar.Kaputu açar açmaz caddenin yakışıklı delikanlısı dev yürekli çocuk olaya müdahil olur ve Alec'e biraz sitemde bulunur.Mr Alec yaptın böyle bi araba içini doldursaydın madem ilerde opsiyonlu olarak satarsın demiş.Alec caddenin yakışıklı dev yürekli çocuğuna dönüp ben anlamam öyle şeylerden ama benim kuzen var Fast and furious Aren derler onu çağırayım ona anlat demiş.Caddenin yakışıklı dev yürekli çocuğu etrafındakilerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden başlamış şuraya bi intercooler taksak yanına bir açık hava filtresi,biraz methanol,şuraya bi çubuk takalım savrulmasın derken ismini doğadan alan çocuk sanki içine doğmuşcasına ilerde seni geçerler yapma bu kadar masraf demiş ama dinlermi caddenin yakışıklı dev yürekli çocuğu devam etmiş anlatmaya derken Alec'in kuzeni fast and furious Aren girmiş içeri,kısa bir tanışmanın sonunda caddenin yakışıklı dev yürekli çocuğu kapıdaki araba seninmi demiş Aren'e,ben bunu bizim caddede görüyorum demiş aren hayır ben caddede oturmuyorum demiş,o zaman başkası kullanıyor demiş Aren tekrar hayır ben kullanıyorum demiş bir türlü tutturamayan caddenin yakışıklı dev yürekli çocuğu BUDAMI GOL DEĞİL be demiş,hüzünlü bir şekilde kenara çekilmiş.Fast and furious Aren'in gelmesiyle ortam dahada hareketlenince Alec sucukları mangala atmış ve Sıcak şaraplarını çıkartmıştır.
                        Sıcak şarap ve sucuk ekmeği duyan feminem ruhlu saçları renkli kız canlanmış,hani bana dercesine Alec'in gözlerinin içine bakmış.Sucuklar kızarırken ismini doğadan olan çocuk hadi bi barbekü selfisi yapalım deyip mangalın önünde fotoğraf çekilmişler.

Sesleri ve sucuğun kokusunu alan ismini amerikan bir arabadan alan yan komşu kapıyı çalmış ve içeri davet edilmeyi beklemiş.Bir süre sonra kapı açılıp içeri giren amerikan arabasından ismini alan bey hemen diğer odaları gezip salona tekrar geri gelmiş.Alec bu çocuk ilerde gezgin olur,yerinde hiç durmaz demiş ortamda bulunan misafirlerine.
                        Derken diğer komşular motor sevdalısı olan Alen ve puro seven biri olarak tanınan diğer komşusu Gökhanlarda gelmiş.
                        Mahallenin tutkulu genci olan bir diğer komşusunuda telefonla davet eden Alec,hadi kaplumbağa gibi yavaş hareket etme çabuk gel demiş mahallenin tutkulu gencine.Herkesin toplanmasıyla bir car&barbekü havası oluşmuş.

Sucuklar yenmiş,sıcak şaraplar içilmiş bizimkiler yorulmuş ve hepsi bi köşede uykuya dalmışlardır.

O gece hepsi bir tesadüfmüdür bilinmez ama aynı rüyayı görmüşlerdir.
                        Taaa 1959'da Alec tarafınfan Büyük Britanyanın ılıman ikliminin çorak topraklarında tasarlanan mini için ilerde bir forum kurulmuş ve miniyi bir aile ortamı haline getirmişlerdir.Ve Alec'in ilerde parçacı olacaksın dediği bahçeşehirli o çocuk foruma aksesuar sağlayan büyük bir internet fenomeni haline gelmiştir.

Eğer birgün sizde tutumlu olup para biriktirirseniz mini sahibi olabilirsiniz ve eğer şanslı olup mctrclube üye olursanız belki minicileri bile görebilirsiniz.

En son düzenleyen drcapaburro; 28-01-16, 20:23.
                        2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Hikayeleri Mini ile Değiştirmece

Konu kilit beyler dağilin 😎
                          sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Konu kilit beyler dağilin 😎
                            Ahahahahahaha

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Adam usenmiyorda bu kadar yazmaya hayret ediorum eminimkomiktir ama zor geldi okumak

Yorum Yap

Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Adam usenmiyorda bu kadar yazmaya hayret ediorum eminimkomiktir ama zor geldi okumak

Hahahahah seviyorum böyle şeyleri,üşenmem o yüzden ama oku bence kanka.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X