Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Akşam olunca pamuk cooper s dağların ardında minik bir galerinin kapısından içeri girmiş,bakmış içerde kimse yok stop edip uyumaya başlamış.Sabah olunca etrafında 7 küçük mini görmüş önce korkmuş ama bakmış çok şirinler alışmış onlara.7 küçük mini pamuk cooper s'e bizimle kal burayı çekip çevirirsin demişler. 7 miniler galeriden çıkarken kimseye kapıyı açma,üvey caountrymanin burda olduğunu duyarsa seni gene part out etmek ister demişler.
Birgün gene kraliçe countryman aynanın karşısına geçmiş ve şu cevabı alınca varın siz düşünün halini.
Evet buraların en güzeli sizsiniz ama dağların ardında 7 minilerin galerisinde pamuk cooper s dünyalar güzeli demiş.
Bunu duyan kibirli countryman hemen yola çıkmış elinde bir paketle.
7minilerin galerisine varınca güzel yağlarım var güzel yaplarım var diye bağırmış,kimin geldiğine bakmak için kapıya çıkan pamuk cooper s yağları görünce çok beğenmiş ve dışarı çıkmış. Yaşlı countryman al bi bidon benden sana yağ demiş,bunu hemen alıp motoruna koyan pamuk cooper s birden stop etmiş ve öyle kalakalmış,karaliçe countrymande senden kurtuldum diyerek oradan uzaklaşıp saraya dönmüş ve aynen tekrar sormuş bu dünyada en güzel cooper kim aynada sensin kraliçem demiş.
Eve gelen 7miniler pamuk cooper s'i çalıştıramamışlar ve camın içine koyup dağın tepesine çıkarmışlar.Birgün ailesiyle pikniğe giden Ayn oto ormanın tepesinde pamuk cooper s'i görmüş ve çok beğenmiş,7 minilere onu bana verin ben onu maslak sanayiye götirim demiş.Ona kıyamayan 7 miniler ayn oto ile gitmesine izin vermişler,sanayiye getirdiği pamuk cooper s'i komple temizleyip yokuş aşağı vurduran ayn oto onun tekrar çalışmasını sağlamış.
Birgün MCTR buluşmasına gelen kraliçe countryman,pamuk coopers'i görünce çılgına dönmüş ve ne yapacağını şaşırmış.Pamuk cooper s'e yaptıklarından dolayı alandan uzaklaştırılıp bankanmış ve bir saha pamuk cooper s'i rahatsız edememiş.
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
....
Akşam olunca pamuk cooper s dağların ardında minik bir galerinin kapısından içeri girmiş,bakmış içerde kimse yok stop edip uyumaya başlamış.Sabah olunca etrafında 7 küçük mini görmüş önce korkmuş ama bakmış çok şirinler alışmış onlara.7 küçük mini pamuk cooper s'e bizimle kal burayı çekip çevirirsin demişler. 7 miniler galeriden çıkarken kimseye kapıyı açma,üvey caountrymanin burda olduğunu duyarsa seni gene part out etmek ister demişler.
Birgün gene kraliçe countryman aynanın karşısına geçmiş ve şu cevabı alınca varın siz düşünün halini.
Evet buraların en güzeli sizsiniz ama dağların ardında 7 minilerin galerisinde pamuk cooper s dünyalar güzeli demiş.
Bunu duyan kibirli countryman hemen yola çıkmış elinde bir paketle.
7minilerin galerisine varınca güzel yağlarım var güzel yaplarım var diye bağırmış,kimin geldiğine bakmak için kapıya çıkan pamuk cooper s yağları görünce çok beğenmiş ve dışarı çıkmış. Yaşlı countryman al bi bidon benden sana yağ demiş,bunu hemen alıp motoruna koyan pamuk cooper s birden stop etmiş ve öyle kalakalmış,karaliçe countrymande senden kurtuldum diyerek oradan uzaklaşıp saraya dönmüş ve aynen tekrar sormuş bu dünyada en güzel cooper kim aynada sensin kraliçem demiş.
Eve gelen 7miniler pamuk cooper s'i çalıştıramamışlar ve camın içine koyup dağın tepesine çıkarmışlar.Birgün ailesiyle pikniğe giden Ayn oto ormanın tepesinde pamuk cooper s'i görmüş ve çok beğenmiş,7 minilere onu bana verin ben onu maslak sanayiye götirim demiş.Ona kıyamayan 7 miniler ayn oto ile gitmesine izin vermişler,sanayiye getirdiği pamuk cooper s'i komple temizleyip yokuş aşağı vurduran ayn oto onun tekrar çalışmasını sağlamış.
Birgün MCTR buluşmasına gelen kraliçe countryman,pamuk coopers'i görünce çılgına dönmüş ve ne yapacağını şaşırmış.Pamuk cooper s'e yaptıklarından dolayı alandan uzaklaştırılıp bankanmış ve bir saha pamuk cooper s'i rahatsız edememiş.
Onlar ermiş muradına,biz varalım kerevetine.....
Bidahakine kısa bi masal iste Musa abi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sen neymişsin be kardeşim yahu? Akıl alır gibi değil... Şimdi suç ve ceza'yı istesem ya da karamazov kardeşler kesin onu da yazarsın hahahahaha😂😂😂
Şaka bir yana teşekkür ederim valla...geyik yapmıştım ciddiye alıp emek harcamışsın eline sağlık.
Sent from my iPad using Tapatalk
1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Sen neymişsin be kardeşim yahu? Akıl alır gibi değil... Şimdi suç ve ceza'yı istesem ya da karamazov kardeşler kesin onu da yazarsın hahahahaha😂😂😂
Şaka bir yana teşekkür ederim valla...geyik yapmıştım ciddiye alıp emek harcamışsın eline sağlık.
Sent from my iPad using Tapatalk
Hahahahah modifiye ve ceza,jhon works kardeşler diye onlarıda yazarız abi ahahahahaha.
Bir varmış bir yokmuş bir şehirde bir CM ve JCW varmış,CM yaz günü hep çalışıp kışlık lastik toplarmış ama JCW hep gazlar ve yolların tozunu attırırmış.CM gene lastik toplamaya çıktığında yolda JCW'sun gazladığını görmüş,
CM; nasılsın Jhon demiş
Jhon; iyiyim senin gibi çalışmıyorum yazın ve yolların keyfini çıkartıyorum demiş
CM çok kızmış Jhon'a ve sen bu sene hiç kışlık lastik almadın demiş
Jhon;Aman bu yaz günü gazlamak varken uğraşamam demiş
CM buna çok kızmış ve garajına dönmüş.
Gel zaman git zaman kış kapıya dayanmış ve kış lastiği olmayan Jhon yollarda gidemez olmuş ve dayanmış CM'nin garajına
Jhon;CM kardeş bana 4 çift kış lastiği verirmisin demiş
CM;Garajın kapısını pat diye Jhon'un suratına kapatmış.
Ve Jhon keşke bende yazın alsaydım demiş ve bir daha gazlayıp bugunun işini yarına bırakmıyacağım diye kendine söz vermiş.
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Evvel zaman içinde,kalbur saman içinde Büyük Britanyanın kurak ve ılıman iklimine sahip çorak topraklarında Alec İssigonis diye bir adam yaşarmış.Alec birgün elinde minik bir taşla kuş avlarken,içinden bir ses "lan mini bir taş bu kadar kuşu avlayabiliyorsa,mini birşey yapsam kimbilir ilerde kimlerin gönlünü kazanır" diye söylenip durmuş.
Gel zaman git zaman Alec ne yapsam diye düşünürken mini bir çocuğun ipe bağlayıp sürüklediği tenekeyi görüp kafamda deli sorular diyip hemen kulubesine koşmuş.Eline bir taş alıp hemen duvara bir model çizmeye başlamış(Alec eli ressamlığa yatkın bir kişilikti) Nasıl yaparımda ilerde insanların toplanıp gruplar halinde bi yerlere gittiği bir araba yaparım diye gece gündüz düşünmeye başlamış.Aklına çocuğun sürdüğü teneke gelmiş,kafasında canlandırmış ve küçük,minik bir araba yapmalıyım demiş.Başlamış arabayı toparlamaya.Gel zaman git zaman aracı kaba taslak ortaya çıkarmış.Çok yorulmuş ve arabanın başında uyuya kalmış ve rüyasına Ak sakallı bir dede gelmiş.
"Eyy sevgili Alec,iyi yapıyorsun hoş yapıyorsun ama araban çok sade olmuş şuna ortadan bi çizgi bi tire felan çek demiş,yoksa ilerde insanlar tireli yada tiresiz diye birbirine sataşacak demiş ve kaybolmuş" Alec boncuk boncuk terli bir halde uyanmış ve dede dede ak sakallı dede diye yalvarmış durmuş.Bakmışki dede gerçekçi değil bu araba tireli olmaz,tireli arabamı olur demiş ve sade yapmış aracını.
Alec aracını bitirip soluklanırken mum ışığıyla aydınlanan odasında aracına ne isim koyacağını düşünürken birden bir ışık görmüş ve ak sakallı dede belirmiş,bir hışımla ayağa kalkan Alec o tarihe geçicek ve belkide ilerde anketlere konu olucak o meşhur sözünü söylemiş ;
"Ben miniye mini demem,mini tireli(şeritli) olursa"
Bu sözdende yola çıkan Alec aracının isminide mini koymuş ama genede içi huzurlu değilmiş.Demişki araç mini adıda bu kadar mini olmasın demiş ve düşünmeye başlamış.Derken kapı çalınmış ve içeriye köyün kıpır genci Bahçeşehir kökenli bir türk girmiş,Alec amca Alec amca içim kıpır kıpır demiş bi hayra yor demiş bunu.Alec çocuğa bakmış ve demişki evlat senin soyundan biri ilerde parçacı olucak,bizden sonraki nesillere yardım edecek demiş ve çocuğu göndermiş.Derken aklına çocuğun içim kıpır kıpır lafı gelmiş ve evet buldum Aracımın adı Mini Kupır olsun demiş.
Yorum Yap