Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Hikayeleri Mini ile Değiştirmece :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Musa abi istekte bulunmuş,bizde yerine getirdik.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Serkan costurmussun abi

https://instagram.com/minicooperaksesuar/

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    ....

Akşam olunca pamuk cooper s dağların ardında minik bir galerinin kapısından içeri girmiş,bakmış içerde kimse yok stop edip uyumaya başlamış.Sabah olunca etrafında 7 küçük mini görmüş önce korkmuş ama bakmış çok şirinler alışmış onlara.7 küçük mini pamuk cooper s'e bizimle kal burayı çekip çevirirsin demişler. 7 miniler galeriden çıkarken kimseye kapıyı açma,üvey caountrymanin burda olduğunu duyarsa seni gene part out etmek ister demişler.

Birgün gene kraliçe countryman aynanın karşısına geçmiş ve şu cevabı alınca varın siz düşünün halini.

Evet buraların en güzeli sizsiniz ama dağların ardında 7 minilerin galerisinde pamuk cooper s dünyalar güzeli demiş.
    Bunu duyan kibirli countryman hemen yola çıkmış elinde bir paketle.
    7minilerin galerisine varınca güzel yağlarım var güzel yaplarım var diye bağırmış,kimin geldiğine bakmak için kapıya çıkan pamuk cooper s yağları görünce çok beğenmiş ve dışarı çıkmış. Yaşlı countryman al bi bidon benden sana yağ demiş,bunu hemen alıp motoruna koyan pamuk cooper s birden stop etmiş ve öyle kalakalmış,karaliçe countrymande senden kurtuldum diyerek oradan uzaklaşıp saraya dönmüş ve aynen tekrar sormuş bu dünyada en güzel cooper kim aynada sensin kraliçem demiş.
    Eve gelen 7miniler pamuk cooper s'i çalıştıramamışlar ve camın içine koyup dağın tepesine çıkarmışlar.Birgün ailesiyle pikniğe giden Ayn oto ormanın tepesinde pamuk cooper s'i görmüş ve çok beğenmiş,7 minilere onu bana verin ben onu maslak sanayiye götirim demiş.Ona kıyamayan 7 miniler ayn oto ile gitmesine izin vermişler,sanayiye getirdiği pamuk cooper s'i komple temizleyip yokuş aşağı vurduran ayn oto onun tekrar çalışmasını sağlamış.
    Birgün MCTR buluşmasına gelen kraliçe countryman,pamuk coopers'i görünce çılgına dönmüş ve ne yapacağını şaşırmış.Pamuk cooper s'e yaptıklarından dolayı alandan uzaklaştırılıp bankanmış ve bir saha pamuk cooper s'i rahatsız edememiş.

Onlar ermiş muradına,biz varalım kerevetine.....

Bidahakine kısa bi masal iste Musa abi.

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yeni alınan Kraliçe Countryman.

Ahhahahah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Yeni alınan Kraliçe Countryman.

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Heryerin karla kaplı olduğu bir kış günü bir sarayda mustang hayal kuruyomuş,sahibimin bigün bi arabası daha olursa gövdesi kar gibi Ak,tavanı kan gibi Al,şeritleride kömür gibi Kara olsun demiş.Bu olaydan kısa bi süre sonra mustangin sahibi yeni bi araba almış ve içinden geçirdiği gibiymiş.Ona Pamuk Cooper S adını vermişler.
    Mustangin sahibi birgün yeni bir countryman almış kendine çok güzelmiş ama çokta kibirliymiş,kendisinden daha güzelini düşünemiyomuş bile.

Birgün meguirustaki sihirli aynaya gidip ayna ayna söyle bana en güzel cooper kim bu dünyada demiş.Ayna sizsiniz ama pamuk cooper s ilk muayenesinden sonra en güzel o olcak demiş.

Çok sinirlenen countryman hemen saray hurdacısını çağırıp pamuk cooper s'i sanayiye götür parçalara ayır motorunu ve şeritlerini bana getir demiş.
    Pamuk cooper s'e kıyamayan hurdacı,eski bi cooperin motorunu ve şeritlerini söküp countrymane götürmüş....

Dükkanı kapama saati geldi,devamı gelicek.

Hhhahah. Kibirli kim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Heryerin karla kaplı olduğu bir kış günü bir sarayda mustang hayal kuruyomuş,sahibimin bigün bi arabası daha olursa gövdesi kar gibi Ak,tavanı kan gibi Al,şeritleride kömür gibi Kara olsun demiş.Bu olaydan kısa bi süre sonra mustangin sahibi yeni bi araba almış ve içinden geçirdiği gibiymiş.Ona Pamuk Cooper S adını vermişler.
    Mustangin sahibi birgün yeni bir countryman almış kendine çok güzelmiş ama çokta kibirliymiş,kendisinden daha güzelini düşünemiyomuş bile.

Birgün meguirustaki sihirli aynaya gidip ayna ayna söyle bana en güzel cooper kim bu dünyada demiş.Ayna sizsiniz ama pamuk cooper s ilk muayenesinden sonra en güzel o olcak demiş.

Çok sinirlenen countryman hemen saray hurdacısını çağırıp pamuk cooper s'i sanayiye götür parçalara ayır motorunu ve şeritlerini bana getir demiş.
    Pamuk cooper s'e kıyamayan hurdacı,eski bi cooperin motorunu ve şeritlerini söküp countrymane götürmüş....

Dükkanı kapama saati geldi,devamı gelicek.

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Yedi cüceler ve pamuk prensesi de mini ile hikaye uydursanıza

Sent from my iPad using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hszhahhda seritlicem ve saticami okurken kahkaha attim ya hahahaha
    Hahahahah şerit vurgusu önemli.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    hszhahhda seritlicem ve saticami okurken kahkaha attim ya hahahaha

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Hikayeleri Mini ile Değiştirmece

Birgün hansel (DOA29) ve gratel (DEV 20) sanayide dolaşırlarken ,kapıları pasta,pencereleri çikolata olan bir tunningci görmüşler.Hemen durup biraz biraz yemeye başlamışlar.İçerden tıkırtıları duyan tuningci Aren kim dükkanımı kemiriyo diye dışarı fırlamış,bir bakmış dışarıda 2 tane dünyalar tatlısı cooper var,girin içeri demiş size göre çok tatlı aksesuarlarım var demiş.Hansel(Doa29) ve gratel(DEV20) o gün hiç görmedikleri kadar kit ve parça görmüşler ve gece fayans kaplı garajda uyumuşlar.
    Fakat sabah herşey değişmiş ve iyi kalpli modifiyeci Aren,birden değişmiş ve Hansel(doa29)'u garajdan alıp hurdalığa atmış,sonrada Grateli(dev20)yi el freni çekik şekilde süre süre diğer garaja götürmüş.
    Kötü kalpli modifiyeci Aren hansele(doa29)a kardeşin çok boş ona her türlü yüklemeyi yapacaksın ve dopdolu olduğu zaman onu kendim kullanıcam demiş,Hansel(doa29) ağlamış ama ne çare ne denirse yapmaya başlamış.
    Neyseki hansel(doa29)un hala aklı yerindeymiş ve gözü iyi görmeyen kötü kalpli modifiyeci Aren'ni kandırmaya başlayıp,Gratel(dev20)yi yükledi göstermek için kartondan parçalar yapıp göstermeye başlamış.

Birgün kötü kalpli modifiyeci Aren'in canına tak etmiş ve hala kardeşin çok az HP veriyor,beni kandırıyorsun demiş ve fırını yak onu şeritliycem ve satıcam demiş.Hansel(doa29) çok sinirlenmiş ve gratel(dev20)nin şeritlenmsini içine sindirememiş ve fırını yaktıktan sonra ben gratel(dev20)yi sokamıyom fırına gel sen sok demiş ve kötü kalpli modifiyeci fırına bakarken arkadan ittirerek fırının içine atmış,fırına düşen kötü kalpli modifiyeci Aren sıcaktan erirken hansel(doa29) kardeşi gratel(dev20)yi alıp hemen sanayiden gazlayıp kaçmışlar.

Bu hikayede adı geçen kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür.

Ahahaha çokmu saçma oldu ne.

En son düzenleyen drcapaburro; 27-11-15, 00:38.

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    abi hikayedeki masum kirmizi seritli one'in seritlerini bile sokesim geldi hahaha
    Hahahahaha hikayedeki kurt Jhon sensin demekki.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    abi hikayedeki masum kirmizi seritli one'in seritlerini bile sokesim geldi hahaha
    Aklıma geldi biliyor musun dedim Doa simdi bunum da şeridine takar

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bir gun DOA29 yolda giderken bozulmuş(Farzedelim) neyse cekmis sağa açmış kaputu ne oldu diye bakarken yanına bir Ferrari yanaşmış.Hayirdir bir sorun mu var demiş.DOA29 da evet bir sıkıntı var ama çözemedim demiş.Ferrari sahibi aracı bağlayalım benim arabaya,cekelim demiş.Sen arabana bin bir sorun olursa sellektor atarsın demiş.Neyse bunlar yola çıkmışlar Ferrarinin yanından hızlıca DEV CooperS gecmis Ferrari de bir an gaza gelmis DOA29'u unutmuş gaza basmış,Ferrari DEV'i yakalamaya çalışırken DOA29 ferrariye sellektor atmaya başlamış yavaşlasın diye.O sırada havadan Helikopterli ekipler geçiyormuş,Anons geçmişler otobanda Ferrari ve Mini Cooper kapışıyor arkadan da baska bir Mini Cooper yakın takiple ferrariye sellektor atıp yol istiyor

hzahxha cok iyi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Birgün kırmızı şeritli cooper one babanesi Countryman'e benzin götürmek için ormanda gazlıyormuş.

Ormanda bunu gören kurt Jhon,kırmızı şeritli one'dan önce babane countrymanin yanına gitmiş.

Eve gelen kırmızı şeritli one babanesinde bazı farklılıklar görmüş ve sormaya başlamış.

Babane senin farların neden büyük;

Kurt jhon sesini inceltip;
    Daha hızlı sellektör yapmak için demiş

Kırmızı şeritli one ; peki yere neden daha yakınsın demiş

Kurt jhon; seninle yanyana geldiğimizde daha alçak olayım diye demiş

Kırmızı şeritli one; peki neden böyle modifiyeli duruyosun demiş

Kurt Jhon; ben jhon cooperım senden daha pahalı olmak için demiş

Ve NDG yetişmiş,babane countrymani ve kırmızı şeritli one alıp gitmiş...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X