Herkese selamlar birazdan BArcelona the MINICOMMINITY kulübü ile gorusup MINI showrooma gideceğiz resimler az sonra. Bu arada Arda Turanın hepinize selamı var dün antrenmadaydı Nou Campda
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Barcelonadan selamlar
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhazir gitmisken bi dogrusu hangisi sorar misin? Nou Camp / Camp Nou?
Benim kafami kurcalayan bi soru
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@alen abi bide söylermisin bu akşam 1/1 bastık kupona ona göre oynasnlar
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhazir gitmisken bi dogrusu hangisi sorar misin? Nou Camp / Camp Nou?
Benim kafami kurcalayan bi soru
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok bomba seylerle donuyorum Barcelonadan bu da teaser olsun
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBarcelona FC'nin senin ziyaretinden sonra oynanan Sampiyonlar Ligi macinda berabere kalmasiysa akillarda Alen ile ilgili soru isaretleri birakti ))
Yorum Yap
-
Fatih V.
Yorum Yap