Enrique Iglesias - little girl
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ne dinliyorsunuz?
Çöküş
X
-
Ordada anlasamayizAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin olsun zaten nabim ben enrique yi
sadece sarkinin tum haklari bana ait 
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
hepsi senin olamas ama hissedar olabilirsn %49 oraninda
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSenin olsun zaten nabim ben enrique yi
sadece sarkinin tum haklari bana ait 
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Enrique benim.*.*Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTum haklari bende saklidir
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTum haklari bende saklidirAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEnrique Iglesias - heartbreaker
Bir yorum yaz:
-
Enrique Iglesias - heartbreaker
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGünaydın!
Placebo - I Know
🚙 34 HH 8854 🚙
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiOo gidene kadar ikna edersinAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnnesini ikna etme evresindeyim

🚙 34 HH 8854 🚙
Bir yorum yaz:
-
Aplasi gelioo adelde gelsin alin kesin gelsin zatenAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnnesini ikna etme evresindeyim

Bir yorum yaz:
-
Annesini ikna etme evresindeyimAslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEstafurullah abi deme öyle
Adel geliyo dimi ayvalığaa??
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMichael Jackson - Bad
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEstafurullah abi deme öyleAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersorma şekerim
yaşlandık valla
Adel geliyo dimi ayvalığaa??
🚙 34 HH 8854 🚙
Bir yorum yaz:
-
sorma şekerimAslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa işte nerdeeeen nereyeee
34 HH 8854
yaşlandık valla
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYa işte nerdeeeen nereyeeeAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen o sırada Amerikada hehe üniversiteli çılgın genç :P
🚙 34 HH 8854 🚙
Bir yorum yaz:
-
Ben o sırada Amerikada hehe üniversiteli çılgın genç :PAslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben o zaman ilkokulda tabi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: