p.diddy ft. usher - ı need a girl
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ne dinliyorsunuz?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIce Cube Lights Out, Ice Cube Why We Thugs da iyidir tavsiye ederim T.I. da unutmamak lazım tabii ki
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösteröyle rap delisi bir insan değilim ama dinlerim dinlediğim şarkılarda eski yeni karışık ancak herkesin beğeneceği şarkılardır geri sayfalarda tek tek yazdığım bir listem var hattasigpic
No It Doesn't Come Off !
insta; mertuzunoglu
snapchat; mrtuzunoglu
Yorum Yap
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIce falan diyince bende oneride bulundum sadeceEn son düzenleyen ::lord_sarven::; 09-07-13, 04:06.
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
-
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelecek haftanin serefine
Iron Maiden 'Fear of the Dark'
Eklenti yapamiyom bi zahmet google dan youtube........
Bir parca 21 yil sonra hala dinlenebilir mi ilk gunku gibi
De mi Tutku?
Wishman
youtube.com/watch?v=kqEn3KLH5_w
Fear of the dark 21 yil sonra da dinlenir 50 yil sonra da abi bence Cuma insallah canlisini da dinleyecegim
Yorum Yap
-
Aklin yolu birdir c.A.n & tutku. Ben cok Iron Maiden'ci degildim. Ayni akim Ingilizler'de benim favorim Manovar esasinda ama Gio'da 23 secilmis Iron Maiden parcamiz vardir herhan hazirda... :-)
7bucuk dakka parca yapmak kimin esamesine? Uzunlukta bir de Gun's dan 'estranged' beni benden aliyor, 9bucuk dakka... ve tekrar hic yokkkkk!!! ofeskilerofff
Genellikle 'live' konserlerinde repertuarlarinda kesin oluyor, dinlerken beni 'yad' edersin artikin...
Yigen'im temsil edecek bizi konserde gelecek hafta. Keske diyorum. :-(
P.S: 'I am the man who walks alone'...
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 22-07-13, 04:39.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster2Chainz ft Pharrell - Feds Watching
Ps: Murat abi sana katılıyorum, fear of the dark ne harika bir şarkıdır ki hala tüyleri diyen diken edebiliyor!
Lil Wyte - Oxycotton eski ama giderli
Yorum Yap
Yorum Yap