Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
dizi kulturu kalmadi bende valla bi krem dizini izliyorum denk gelirsem onada eski calistigim yerde zorla barter anlasmasi yaptik diye kiyafetleri gormek icin izliyordum.. ama bi gun izleyecegim leyla ile mecnunu merak ettim
dizi kulturu kalmadi bende valla bi krem dizini izliyorum denk gelirsem onada eski calistigim yerde zorla barter anlasmasi yaptik diye kiyafetleri gormek icin izliyordum.. ama bi gun izleyecegim leyla ile mecnunu merak ettim
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
gecmiş bolumu izleyip birşeyler hatırlamaya gerek yok. Ince mesajlar çok, komedi ve tabiki romantik, bi ara izlede kritik yapalım NDG
tabi sizin okullar rahat .. ben hayatim boyunca gormedigim kadar cok cevik kuvvet goruyorum.. hergun bi eylem hergun bi atraksiyon valla biktik bitsede gitsek derdindeyiz
derdimi anlatsamda anlayan yoktu okuldayken, insanlar ruhsuz olmuş. şimdi yükseklisans rahat ama haklısın bütçü olduk başvurduk bakalım sınav ne zamana
neyse bu arada kısa güzel bi video paylaşalım konuyla ilgili
derdimi anlatsamda anlayan yoktu okuldayken, insanlar ruhsuz olmuş. şimdi yükseklisans rahat ama haklısın bütçü olduk başvurduk bakalım sınav ne zamana
neyse bu arada kısa güzel bi video paylaşalım konuyla ilgili
Yorum Yap