Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
M.night black r56 s jcw factory (AYHAN)
Çöküş
X
-
Sgl tskler .Aslı turgut_A tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız maşallah çok güzel
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKazasız belasız maşallah çok güzel
Bir yorum yaz:
-
Benim toz olayı kesilmez çunku garajda harc yapılmıs yer var mıcırlı insaat atıklı ordan arabalar gecınce hop yagıyor .Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhan bu toz akari alerjikleri icin toz kesen aletler var tavsiye ederim garaja koyarsan keson cozum
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAyhan bu toz akari alerjikleri icin toz kesen aletler var tavsiye ederim garaja koyarsan keson cozumAslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok o kadar temiz degildir ya ister istemez toz giriyor bazi yerlere sunroofu bu sebeple az aciyorum ben (acma veya kaldirma toplamada 20 maksimum)ama garajda acayip toz oluyor .
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Pm at abi mahcup olmayalimAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhan sana birisi forumun bir kosesinde iltifatta bulunmus... Bakalim bulabilcek misin?
Wishman

Bir yorum yaz:
-
Ayhan sana birisi forumun bir kosesinde iltifatta bulunmus... Bakalim bulabilcek misin?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Sgl ali .Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhelal olsun ayhan... kazsız belasız.
Bir yorum yaz:
-
Yok o kadar temiz degildir ya ister istemez toz giriyor bazi yerlere sunroofu bu sebeple az aciyorum ben (acma veya kaldirma toplamada 20 maksimum)ama garajda acayip toz oluyor .Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhan fabrikadan ciktigi halinden daha temizdir her halde su anda
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAyhan fabrikadan ciktigi halinden daha temizdir her halde su anda
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
@ nazli
@aliiner
@talha
@ALIENLove
@jojo
@uzman
@wishman
Hepinize ayri ayri tsk ederim guzel yorumlariniz icin elimden geldiginince temiz bakmaya calisiyorum . Bu subatda tam dolu dolu 3 yasina girecek istiyorum ki tekrar yeni bir mini ile yola devam edeyim limited edition olsun hepimizin gonlune gore .....
Bir yorum yaz:
-
+10 + driving lights = kiskanirim seni benAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhancım söze gerek yok 10+
Wishoffcektiman
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: