Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
M.night black r56 s jcw factory (AYHAN)
Çöküş
X
-
Aslı turgut_A tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız maşallah çok güzel
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKazasız belasız maşallah çok güzel
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhan bu toz akari alerjikleri icin toz kesen aletler var tavsiye ederim garaja koyarsan keson cozum
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok o kadar temiz degildir ya ister istemez toz giriyor bazi yerlere sunroofu bu sebeple az aciyorum ben (acma veya kaldirma toplamada 20 maksimum)ama garajda acayip toz oluyor .
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhan sana birisi forumun bir kosesinde iltifatta bulunmus... Bakalim bulabilcek misin?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Ayhan sana birisi forumun bir kosesinde iltifatta bulunmus... Bakalim bulabilcek misin?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhelal olsun ayhan... kazsız belasız.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhan fabrikadan ciktigi halinden daha temizdir her halde su anda
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAyhan fabrikadan ciktigi halinden daha temizdir her halde su anda
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
@ nazli
@aliiner
@talha
@ALIENLove
@jojo
@uzman
@wishman
Hepinize ayri ayri tsk ederim guzel yorumlariniz icin elimden geldiginince temiz bakmaya calisiyorum . Bu subatda tam dolu dolu 3 yasina girecek istiyorum ki tekrar yeni bir mini ile yola devam edeyim limited edition olsun hepimizin gonlune gore .....
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyhancım söze gerek yok 10+
Wishoffcektiman
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: