Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
M.night black r56 s jcw factory (AYHAN)
Çöküş
X
-
Eklentilerimize devam ediyoruz .Auxiliary Gauge Kitimiz takıldı .Hidrolik yaglarımız alındı motul rbf 660 son 4 adet kalanı aldık;Goodridge fren hortumlarımız kargodan geldi .Kargoda beklediklerimiz orjinal siyah farlar ve carbon fiber /nappa deri direksiyonumuz .Bu arada km olarak 6300 olduk .Şık bir banyoyu hak etmişti onuda swis de halettik.En son düzenleyen AYHAN; 23-06-13, 01:06.sigpic
Yorum Yap
-
Masallah Ayhan, Vahabzadelere mi satican arabayi anlamadim biraz kullan sunu yaw kac km oldu ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdam arabayı posetlemıs daha ne yazayım
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBirinci foto görünmüyor Ayhan.
Evet yeni fark ettim düzelttim .Bu arada Ali bu yaglardan 2 kutusu fazla sonra kullanım için 1 sene açılmadan dayanır mı?
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah Ayhan, Vahabzadelere mi satican arabayi anlamadim biraz kullan sunu yaw kac km oldu ?
Dün gece tüm camlarımıza ve sunroofumuza Gtechniq g1 uyguladım . Ürünün özellik videolarını bakım köşesinde paylasıcam .Ürünü uyguladıkdan sonra su testi yaptım çok iyi oldu su tutmuyor yagmurda kullanmakdan ziyade, kurulama acısından bana bayagı zaman kazandıracaga benziyor.
En son düzenleyen AYHAN; 25-01-13, 21:39.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdam arabayı posetlemıs daha ne yazayım2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahahaa tam benim kafada Ayhan müzelik kondüsyonda koruyorsun arabayı. Aracın yakışıklı ve aşırı bakımlı olmasını geçtim, sadece kondüsyonu bile takdire şayan güle güle kullansigpic
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gun direksiyondan haber geldi .Bu ayin 11 ine yetistirme seklinde planladik .Siradaki 9 adet SLS dubai siparisi uzerine ben araya kaynadim .Bakalim tarihi tutturabilecekmiyiz.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun Ayhan.. Mutlaka paylas bizimledesigpic
Yorum Yap
-
Direksiyonumuza kavuştuk ama sonuçda elimde bir tane daha var isteyen olursa ulaşsın fiyat olarak dolar günlük kur neyse ondan kendim direk olarak satışını yapıcam isteyen olursada bunu da verebilirim fiyat olarak 2000 dolara şimdilik bunları aldık ama daha takmadım bir aracdan haber bekliyorum gelecek olan rakama anlaşmamıza baglı top yekün üstüdekiler ile aracımı satıp ,mini olayını sonladırabilirim.Yakın zamanda bana yakışacak bir ikinci el araci almayı planlıyorum.
[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o14/ayhanas/IMG-20130221-00039.jpg[
[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o14/ayhanas/IMG-20130221-00040/IMG]
[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o14/ayhanas/IMG-20130221-00
042.jpg[/IMG]
En son düzenleyen AYHAN; 22-02-13, 20:03.sigpic
Yorum Yap
-
Faruk'S
Yorum Yap