http://www.miniclubtr.com/forums/sho...elerimiz-hazir
bu lınk ten badge'e bakabılırsınız logomuz basılı uzerlerıne sıparıs vereıyoruz ve gonderıyolar
flayerlarda tanıtımımız ıcın araclara bıraktıgımız yada suruculerıne verdıgımız bıze katılmalarına yardımcı olacak kagıtlarımız onunda ornegını bulup hemen paylasıcam
Badge ler ıcın sıparısınızde bı ındırım kodumuz var onuda yazarsanız ufakta olsa bı ındırım alabılıyoruz şunuda not olarak soyleyeyım işin paralı kısmı bizimle alakalı değil bize gelen bişey yok yani
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Flyer?!?!!?
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDenizcim yeni bir flyer tasarliyoruz ayrica badge tadinda cam icine takilacak bir stickerin da haberini vermek isterim. Az biraz daha sabir diyorum
Sent from Cobanogullari mobile system )
herkeste film var ..
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDenizcim yeni bir flyer tasarliyoruz ayrica badge tadinda cam icine takilacak bir stickerin da haberini vermek isterim. Az biraz daha sabir diyorum
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son düzenleyen c.A.n; 12-11-12, 00:37.
Bir yorum yaz:
-
Denizcim yeni bir flyer tasarliyoruz ayrica badge tadinda cam icine takilacak bir stickerin da haberini vermek isterim. Az biraz daha sabir diyorum
Bir yorum yaz:
-
Evett kaynamasin konumuz gencler flyerlardan cit yok? sipari gecildi mi bugun cuzdanimdan cikti bi tane fuar cikisi ilistirdim borusan otomotiv'e ait bir JCW'ye belki borusandan bi uyemiz olur heheheeheh
yoksa evde scanleyip boyunu kucuktup a4'e 10-15tane basilcak sekle getirir basarim kartvizit nniyetine kullanirim
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen belki gelicem sanayiye emile egsoz uclarini ayarlatmya unutmusum gecen geldigimde
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cem tarafından gönderilmiş Mesajı göster@ALIENLOVE Bugun ayn ye ampul degisimi icin gittim.....senin isminin yazdigi flyerlardan yaklasik 10 adet temin ettim bilgin olsun....yanlis bisey yapmamisimdir umarim.....
@NDG ayn de yaklasik bi 10 adet daha flyer bulunmakta.....
Ustunde alen yaziyorsa olmas ama ingiliz muamelesi gormek istemiyorum :P ahahahahha
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi@ALIENLOVE Bugun ayn ye ampul degisimi icin gittim.....senin isminin yazdigi flyerlardan yaklasik 10 adet temin ettim bilgin olsun....yanlis bisey yapmamisimdir umarim.....
@NDG ayn de yaklasik bi 10 adet daha flyer bulunmakta.....
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla gokhan baskan sorman ayip yanip tutusuyoruz flyersizliktan
Bir yorum yaz:
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIzmirli countryman beyazmiydi?? Eger beyazsa daha dun sabah vurdu bir arabaya bizim okulun onunde
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Bende fiyat alabilirim flyer icin isterseniz uygun olabilir
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: