Izmirli countryman beyazmiydi?? Eger beyazsa daha dun sabah vurdu bir arabaya bizim okulun onunde
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Flyer?!?!!?
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaptırayımmı abı yıne aynı sekılde
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBitti Gokhancım yenilerini bastırmak lazım acilen.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaha uye olsa kiz harbiden cok komik olur
ayrica camur atsan yapismaz kutuplardan basik ekvatordanda sisikti .. neyse ya umarim foruma uye olmas (!) (olmasin!!!!amen!)
Bundan sonra icinde sahibi olan yakisikli genclere flyer verecegim.. en azindan potansiyel uye
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
bende de az kaldı acilen bastıralım hatta biz Ankarada da bastırabiliriz, eğerki dosyaları alabilirsem.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende Ankara da bulunan potansiyel uyelere iletmek amacli Orcun ve kendim icin flyer istiyorum....su an Istanbuldayim....Maslakta elden alabilecegim kimse mevcut mu?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBende Ankara da bulunan potansiyel uyelere iletmek amacli Orcun ve kendim icin flyer istiyorum....su an Istanbuldayim....Maslakta elden alabilecegim kimse mevcut mu?En son düzenleyen Cem; 06-11-12, 06:42.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHaha uye olsa kiz harbiden cok komik olur
Bir yorum yaz:
-
Izmirli degildir o kiz, baskasinin arabasini kullaniodur.. Izmir'den cirkin cikmaz yaa
Bir yorum yaz:
-
Flyer?!?!!?
Bugun Palladiuma sinemaya gittik.bulundugumuz otoparkta izmir plakali countryman vardi elimde kalan son flyer'i silecege ilistirdim. sinemadan ciktiktan sonra otoparkta gordum cirkinler cirkini bi kizmis ve flyer'a bakmadan arabaya bindi hala duruyordu sileceginde cok uzgunum son flyerimi bosa harcamis oldum pek mutsuzum! bana acil flyer dostlar .. duyanlar duymayanlaraaa iletsin ..
(umarim foruma uye olup mesajimi gormes ehuehuhuhuehuheuhe)
Sent from my iPad using Tapatalk HDEn son düzenleyen NDG; 06-11-12, 04:23.Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: