Bende alabilirmiyim,yada haftaya buluşmada alırım en iyisi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Flyer?!?!!?
Çöküş
X
-
Aslı Evren1907 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen bende istiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAvrupada ayn de vardir buyuk olasilikla
Bir yorum yaz:
-
Aslı Evren1907 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen bende istiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnadolu yakasinda elinde fazla flyer olan var mi ya alsam birinden?
Bir yorum yaz:
-
A plus avm de gordugum bir miniye flyer verdim bakalim hayirlisiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRanacim bi ara haberleselim caddede bi kahve icelim gokhan baskanin bana yolladigi flyerlarin bi kismini seninle paylasabilirim
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIEn son düzenleyen Rana; 26-11-12, 01:37.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahha kutuplardan basik
Bende temin edebilirsem flyerlari vericgim profil bu olacak
Bir yorum yaz:
-
Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahha kutuplardan basik
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermotorun bagajından cıktı bıraz flayerAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben elden giden son flyerima yanarim ..
ayrica camur atsan yapismaz kutuplardan basik ekvatordanda sisikti .. neyse ya umarim foruma uye olmas (!) (olmasin!!!!amen!)
Bundan sonra icinde sahibi olan yakisikli genclere flyer verecegim.. en azindan potansiyel uye
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Benim cilgin projelerim var bi ara meeting sart senle!
Calismalarim cok enfes oldu
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDenizcim yeni bir flyer tasarliyoruz ayrica badge tadinda cam icine takilacak bir stickerin da haberini vermek isterim. Az biraz daha sabir diyorum
Sent from Cobanogullari mobile system )Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİşte bu haber süper oldu abi! Kaliteli bir sticker ihtiyacı vardı bence, harika
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterreflektorlu bisey olsun ya ..
herkeste film var ..
katılmamak elde değil, süper bir haber oldu bu
Bir yorum yaz:
-
Rahatsizligim nedeniyle ilgilenemedim, en kisa zamanda cozume ulastirilacaktir.. sabriniz icin tesekkurler
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: