Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Tapatalk türkçe karakter sorunu
Çöküş
X
-
Ediyor malesef, bu arada bende tapatalk ı yeniden yükleyip telefon dilini ingilizce yaptım sonuç yine aynı.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSorun devam ediyormu ? Bazi guncellemeler yaptim ama bende sorun olmadigi icin test edemiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
İlginiz için ayrıca teşekkür ederim
Yorum Yap
-
Yok hala aynı forumda diğer arkadaşların postları hala aynı şekilde gözüküyorAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanirim olmus gibi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Bence tapatalk'i silip yeniden kurun belki düzelirAslı kubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok hala aynı forumda diğer arkadaşların postları hala aynı şekilde gözüküyor
sigpic
Yorum Yap
-
Yaptım olmadı malesefAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence tapatalk'i silip yeniden kurun belki düzelir
Yorum Yap
-
Bu konuda uygulama üzerinden bi ayarlama yapmanız gerekecek bizlerde bu soruna rastlayan yok telefonunuzun dil ayarlarından klavye ayarlarından olabilirAslı kubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHort!
Forumda aktif olmak istiyorum ama şu sorun yüzünden çivi yazısı okumayı öğrendim. Adminler, bu işin bir çözümü yok mu?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adminlik bir çözüm değil yani
Yorum Yap
-
Nasıl bir ayardan bahsediyoruz? Başka forum sitelerinde böyle bi problemle karşılaşmadım, o yüzden adminlerden yardım istedim.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu konuda uygulama üzerinden bi ayarlama yapmanız gerekecek bizlerde bu soruna rastlayan yok telefonunuzun dil ayarlarından klavye ayarlarından olabilir
Adminlik bir çözüm değil yani 
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap

Yorum Yap