Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaslar, su anki standart avatar boyutunu buyutmemiz mumkun mu acaba? Benim eski infiniti forumunda 190x130 ya da 20Kb seklinde yapiliyordu ve cok guzel duruyor o sekilde.. Forum yeni iken sorayim dedim
Egecim avatar boyutu su anda 80x80 pixelde 190x130 yapabiliriz ama cok buyuk olup fazla sayfa cikmasindan cekiniyoruz. Ama deneyip bakacagiz.
80x80 boyutun yaninda bir o kadar da bosluk var abi. yani 190x130 buyuk mu olur bilmiyorum ama 160x100 veya 150x100 sanki guzel oturur.. 150x100 / 160x100 olursa zaten bir cok foto makinesinin standart cozunurlugune uyuyor (1.5 veya 1.6)
su anda max boyu 80x80 cemo. Alenler bir denesinler, eger uygunsa ve yapilabiliyorsa onlar max boyutu ayarlayacak, biz imageshack veya photoshop ile resimleri ayarlayip koyacagiz..
Arkadaslar talebiniz uzere uye Avatar boyutunu 144 x 90'a getirmeyi uygun gordum. EG3'nin de dedigi gibi oran 1.6'da..
Avatarlarinizi guncellemenizi (aynisi da olsa yeniden yuklemenizi) istiyorum.
Yorum Yap