Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Uzaklaştırıma.

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Uzaklaştırıma.

    Lordsarven isimli üyemiz forum düzenine huzuruna zarar getirecek kasıtlı yada kasıtsız davranışlara sebep olmasından dolayı uzaklaştırılmıştır.
    IS IT LOVE?

    www.MINIClubTR.com

    sigpic

    #2
    Normalde sabah bir cevap yazmıştım, ancak yönetim uygun görmemişti.
    Biz üye kazanmaya çalışan bir topluluğuz, bu böyle bilinmelidir. Ancak asla ve asla, forum düzenini hiçe sayarak, burada ben dahil hiç bir yönetici mesaj yazdırmayacaktır.

    Burası MINI sevenlerin klübüdür, MINI'yi otomobil olarak değil bir yaşam biçimi olarak gören insanlar topluluğudur. Burada insanların bir arada olması, mutlu ve MINI'li zaman geçirmesi amaçlanmıştır.
    Bu forumun ne kadar zorlukla kurulduğunu ve ne kadar emekler olduğunu bilmeyenlere kısaca anlatayım. Bazı üyelerimize Alen, Gökhan ve ben açıklamıştık. Yine de bilmeyenlere açıklıyayım.

    Haktan Admin, satın alma işlemleri vs açısından ve forumun kurulum aşamasında destek verdi. Ayrıca İZMİR ekibimizde bir lider gerekliydi. Bu lider Forumun ve MCTR'nin Ege bölgesindeki ayağından sorumludur. Çünkü herkes biliyorki, bu forumu sadece İstanbul ile yürütemezdik. İstanbul'un desteğe ihtiyacı vardı ve 3 ortak olarak bu forumu kurdular. Biz Aren ile beraber kurulumda, üye toplama ve konu zenginliği katma gibi forum kurulduktan sonra bazı destekler verdik. Sosyal ağlardan ve flyer dağıtarak. (Bu zamanda ben mod değildim) Forum kurulduktan sonra NDG, Wishman brothers çıktı karşımıza. Bu arkadaşlarda sonuna kadar bizlere destek verdiler. NDG'yi zaten biliyorsunuz, artık birşey yazmama gerek yok, Onlarada sonsuz teşekkür..
    Konuyu başa alırsam, bu kurucular forumun açılış aşamasında sabahlara kadar toplandılar, tartıştılar. Consept belirlediler.. Web dizayn bilmeyen adam sabahlara kadar azimle forumun scriptlerini yazdı, konuları ve düzeni belirledi. İngilizce bilmeyen adam ingilizce öğrendi forumu kurarken..

    Hala bile bazen sıkıntılar yaşayabiliyoruz, örneğin 100 mesajı geçseniz bile otomatik olarak satış ilanı açma izni verilemiyor. Bu aslında Admin onayında olması iyi birşey ancak biz bunu çözemediğimiz için böyle ilerliyor Hala öğreniyoruz, hala geliştiriyoruz.

    Dedik ki basit ve net kurallar olsun.
    - Mini Sahibi olan veya önceden olmuş kişiler üye olabilir.
    - 100 mesaja sahip üye satılık ilanı açabilir.
    - Seviye düşürecek, küfür, hakaret içeren sözler yer almayacak gbi..
    - Uygunsuz davranış sergileyen üyeler uzaklaştırma veya ikaz alacak gibi kurallar..

    Bunlar sorgulanamaz anayasalarımız, iyileştirmeye açık ancak yapıcı eleştri veya PM ile değerlendirilir. Forumun ortasında avaz çıktığı kadar bağırarak değil.
    Örnek olarak; bir yanlış üslup kullandı diye, aramızda belkide MINI aşkı ile yanıp tutuşan birine forumdan kısa süreliğine ceza bile verdik. Hemde kendisi canım ciğerim..
    Mevcutta üyemiz olan bir arkadaşım, 17 senedir beraber yatıp kalktığım adam Mert (mitoti) MINI'si yok diye üyeliği kısa süre donduruldu.
    Aren moderatör, kendi parçasını satmadı diye ilanını kaldırdık. Koydurmadık..

    Bunca şeyden sonra da bu yönetim adam kayırıyor, tribün yapıyor gibi cümleleri hak etmiyorlar.. Kimse kusura bakmasın!

    Bu olaya da gelirsek, Sarven'in MINI sevgisinden şüphem yoktur. Ancak uyarılara rağmen üslubundan vazgeçmedi. Kendisine MINI'siyle mutlu yaşantılar dilerim.

    Artık ricamızdır. Biz çok şükür maddi sıkıntıları olan bir ekip değiliz (yönetim ekibi olarak).
    Hiç bir şekilde, bunca işimiz arasında maddi manevi foruma desteğimizi esirgemedik, elimizden gelen herşeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.
    Herşeyi daha da güzel hale getireceğiz ve bu sizlerin desteğiyle olacak. Öneri ve yorumlarınıza her zaman açığız, ancak bu yorumların nasıl olması gerektiğini heralde anlamıştır herkes. Emeğe biraz saygı. Teşekkür asla beklemedik, çünkü MİNNETTAR OLAN MINICLUBTR YÖNETİCİLERİDİR. Biz size teşekkür borçluyuz, ancak az da olsa biraz saygı hakediyoruz diye düşünüyorum.
    Burada kimse çıkar için birşey yapmamaktadır. Ancak bu kadar kolay kurmadığımız ve üyelerini kolay kazanmadığımız bir topluluğu, bu kadar saçma nedenlerden ötürü zarar görmesine öncelikle ben, sonrasında hiç bir yönetici İZİN VERMEYECEKTİR.

    Herkese iyi geceler dilerim.
    En son düzenleyen Kekuti; 30-01-14, 11:59.
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

    [FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

    Yorum Yap

    Hazırlanıyor...
    X