Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINIde serit olmali mi, olmamali mi?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• drcapaburro
    yanıtladı
    Bu resmen gol oldu Doğa.

Mat şerit güzel durmuş ama.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı

Bunlar da bonus:

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Bak iste bütün gerginler şeritsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    İddalı şeritli resimler gelmesi lazım,ikna olmak için.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    hahaha fotograflar biraz hileli olabilir tabi hos gorelim seritsiz bikac mini daha koyiyim anket sonucunu kendime cevirmek icin

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Bence dolu bir araç mesela Jcw ve ekstra ürünler olan bir araç evet şeritsiz olmalı cunku agresif bir görüntüsü var.Fakat fabrika verilerinde olan Sirin minilerde şerit guzel oluyor zaten MINI'yi sevmemizdeki bir amaç da buydu sakin yanlis anlaşılma olmasın dolu araç boş araç muhabbeti yapmıyorum sadece agresif araçlarda şerit evet guzel durmuyor
    Mesela gp şeritleriyle özgü bir araç seritleri sökersen jcw veya Jcw görünümlü s den tek farkı Spoiler olur kendine özgü bir yanı olmalı bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• bkr
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    off-topic yapiyoruz ama idare edin
    jcw'lerin frenleri, turbosu ve sanzumani farkli diye biliyorum. o yuzden cacik o is ha bide o kadar masraf yapicam, sonra S fiyatina saticam.. yok cnm..
    Şanzuman fren farki oldugunu pek sanmiyorum olsa olsa yazilimla alakali emin degilim idda edemem çünkü arada citti bg farki yok vagcom grubu gibi olsa eyvallah 125 ligi de var kasanin 280 ligi de ama tabi kesinlikle iddam yok sadece kendi fikrim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı bkr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ayni şeyi banada söylediler ama saçma faiş fiyata jcw motor+dış kiti alabiliyorsunuz dediler yazilim+manifolt vs degisimi falan bahsettiler üzerinde durmadim

off-topic yapiyoruz ama idare edin
    jcw'lerin frenleri, turbosu ve sanzumani farkli diye biliyorum. o yuzden cacik o is ha bide o kadar masraf yapicam, sonra S fiyatina saticam.. yok cnm..

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aslında evet mini var mini var,paceman ve CM lere şerit yakışıyor ama nedense S'lere yakıştıramıyorum.

Aslında bu şey gibi erkekte bıyık olurmu olmazmı,yakışıyorsa olur yakışmıyorsa olmaz.

Bir yorum yaz:

• bkr
    yanıtladı
    ben bi ara degistirirken borusan'dan jcw paceman istedim. gelmedi gelmeyecek dediler 1.6 motorlar kiymete bindi yaa
    Ayni şeyi banada söylediler 😟ama saçma faiş fiyata jcw motor+dış kiti alabiliyorsunuz dediler yazilim+manifolt vs degisimi falan bahsettiler üzerinde durmadim

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Simsiyah olunca ben de çok beğeniyorum. Ama diğer kombinasyonlarda şerit yakışıyor. Örneğin kırmızıya - siyah/beyaz şerit, veya maviye - beyaz şerit. Tabi tavanın rengi de önemli.

Paceman de çok güzel dimi
    ben bi ara degistirirken borusan'dan jcw paceman istedim. gelmedi gelmeyecek dediler 1.6 motorlar kiymete bindi yaa

Bir yorum yaz:

• bkr
    yanıtladı
    Geçende benim aklima geldi bendeki şeritler orjinal söksem iz kalirmi acaba ?

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Kfadam hakli, arabalarin tavan renkleri farkli oldugu icin ikisi de harika bence. Beni biliyorsunuz simsiyah tercihim.. Ama kirmizi tavan varsa serit kabul edebilirim.
    Ayrica simsiyah arabaya illa serit yapilacaksa mat siyah serit denenebilir.
    Paceman mi baksam
    Simsiyah olunca ben de çok beğeniyorum. Ama diğer kombinasyonlarda şerit yakışıyor. Örneğin kırmızıya - siyah/beyaz şerit, veya maviye - beyaz şerit. Tabi tavanın rengi de önemli.

Paceman de çok güzel dimi

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Bide Cooper ise yanlardan gelen serit, Cooper S ve turevleri icin ortadan viper serit olmali

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tipik Doa iste, kendini hakli cikaricak ya
    Bunu sen yapsan inanırım da :P Doa yapmaz öyle şeyler Misal bugün 50 dolara veriyordun DEV'i bana, sonra o nasıl olduysa 60k oldu

Benim fikrim MINI şeritleriyle güzel. Ama her MINI'ye de şerit yakışmıyor. Bir de her şerit de MINI'ye yakışmıyor. Yani MINI var MINI vaar, şerit var şerit vaar. GP'nin ise şeritleri olmazsa olmaz. İddiaya girip de bu anketin sonucu şeritsiz çıkarsa, gidip GP'nin şeritlerini sökme derim Benim miniğim de şeritsiz olmaz mesela...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X