Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
shell nitronun 97 olmadığını bilin arkadaşlar , bildiğiniz yağ var içerisinde akışkanlık için en basit dilde böyle anlatabilirim sanırım , herkesin yanlış bildiği bir şey var ,
işte yüksek oktanlı benzin aldım çok iyi daha fazla yol yapıyorum , hayır yapmıyosun yapamazsın da , uzun gitmesi tamamen piskolojik , nedeni şu yüksek oktanlı yakıtlarda yanma fazla olur evet güç olarak artısı vardır ama mesafe ile uzak yakın alakası yoktur ,
gel gelelim ben hangi yakıtı kullanıyorum ? , malumunuz 350Z kullanıcısıyım V motor yağ dan tutun yakıt seçiyor , 100 oktan sticker'ı var depoda ama nerede
BP kullanıyorum 2 BP söyleyeceğim tecrübe ile sabit , maslak BP ve Kızıltoprak BP bu 2 istasyonu tek geçerim ,
shell nitronun 97 olmadığını bilin arkadaşlar , bildiğiniz yağ var içerisinde akışkanlık için en basit dilde böyle anlatabilirim sanırım , herkesin yanlış bildiği bir şey var ,
işte yüksek oktanlı benzin aldım çok iyi daha fazla yol yapıyorum , hayır yapmıyosun yapamazsın da , uzun gitmesi tamamen piskolojik , nedeni şu yüksek oktanlı yakıtlarda yanma fazla olur evet güç olarak artısı vardır ama mesafe ile uzak yakın alakası yoktur ,
gel gelelim ben hangi yakıtı kullanıyorum ? , malumunuz 350Z kullanıcısıyım V motor yağ dan tutun yakıt seçiyor , 100 oktan sticker'ı var depoda ama nerede
BP kullanıyorum 2 BP söyleyeceğim tecrübe ile sabit , maslak BP ve Kızıltoprak BP bu 2 istasyonu tek geçerim ,
BP'nin ultimate'ini şiddetle tavsiye ederim
Kesinlikle abi eski konularda demistim Bp ultimate suan piyasadaki en iyi katkili yakit suan.Sabah ilk marsta vuruntu vs kesinlikle yok.Arabaya shell koydum 2 kere motor inanilmaz vuruntu yapiyor ve essege bagliyor.
Shell kullanıyorum ama kesinlikle nitro koymuyorum ne kattıkları belli değil, Opet çok kullanıyordum 1 2 yerde aldığım yakıttan sora arabada dengesizlik görünce Shell'e geçtim, bildiğim kadarıyla en çok denetlenen akaryakıt istasyonu Opet, Temizlik konusunda da en iyisi Opet. Kekuti gibi bende HKS oktan arttırıcıya geçmeyi planlıyorum yada direk yarış yakıtı.
Tasit tanimadan dolayi sirket arabama Shell aliyorum yillardir. Kendi arabalarima da hep Shell almaya dikkat ettim. Ozellikle Atasehir ve Selamicesme Shell tavsiye edilir. Shell Turkiye'nin kendi istasyonlari. Sakatlik olmaz diye dusunuyorum
1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Ben de eski BP'ciyim Karacahmet'ten Capitol'e giden yoldaki BP'den şaşmazdım fakat Bostancı'ya taşınınca ve JCW ile tanışınca eski sahibi Shell Nitro al dedi Bostancı Köprüsündeki (Sahil tarafındaki) Shell'den almaya başladım. Memnunum şimdilik bir sıkıntı yok ama BP Kızıltoprağı deneyeceğim
Yorum Yap