Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Hothatch (back)uzak ara onde bende bundan sonra mini alicak olsam limited edition olmasina bakarim hizina ,gazinina ,donanimina ,tipine takilmam limited der gecerim.
Bugun MINI alacak olsam R56s alirim. cooper kullandik biraz daha dinamik olsun degil mi ama
white silver - eclipse grey arasinda bi karar verme surecini astiktan sonra soyle yillarin verdigi MINIsizlikten dolayi kendim icin konfiguratorde olusturdugum royalpack kombinasyonlardan birinin listesini Erdi'ye verirdim 2ay bekleyise gecerdim
Ben oyumu roadster dan yana kullandim, bilmem sanki uyusuruz gibi geliyor. Ama saclarimin friksiyonu bozulur mu bilemem?
Wishroadrunnerman
wishmancim kaslarina guveniyorsan Roadster senin olsun! manuel tenteyi acmak gercekten cok zorluyor bide trafikte hadi tenteyi acayim dedigindemandali cevirip ittirip acmak cidden bi tuhaf hissettiriyor insana kendini aksamina da muthis bir omuz sirt kol agrisida cabasi...
birdaha mini alırmıyım bilmem ama 2 tane mini aldım 2 side R53 kasa ve hothatch oldu başkada binmem R53 hothetch ciddi ufak mini ruhuna daha çok hitap ediyo bence
Yorum Yap