Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

14 Ekim 2012 - Izmir

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

çok güzel bir gündü herkese çok teşekkürler!!!

haktan geçersiz eklenti diyor???
    sigpic
    2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.

Yorum Yap

Son 4'lu
      IMG_2200.jpg
      IMG_2213.jpg
      IMG_2218.jpg
      IMG_2219.jpg
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

@Aliiner ikinci 10 tanede nedense problem yasiorm. Edit'ledigimde duzeliyor ama sonra yine gidiyor.. Cozeriz..
        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Harika kareler, güzel organizasyon olmuş! Mini'ler birbirinden tatlı

Yorum Yap

evet ya ne kadar guzel gorunuyor, mini'ler de birbirinden guzel hepsi cidden

Yorum Yap

Haktan gecmis olsun, fena nazar cikmis. :-(

Wishman

Yorum Yap

Su bebegini open baba Onur mu? Rafet sapkasiz taniyamadim. Tekrardan Allah anali-babali buyutsun, mutlu saglikli hayirli evlat olsun.

Wish

Yorum Yap

Onur'lar da yanimiza ugradi sagolsunlar. Ufaklik icin tebrik edememistik, bize kendimizi affettirmek icin firsat sagladilar

Once Forum Bornova'da toplandik. Red Bull ikramlarimizin keyifle tadina baktiktan sonra 3-5 kare fotograf cektik.
                  Alsancak, Guzelyali sahil uzerinden otobana ciktik. Ozellikle Alsancak'taki insanlarin yuz ifadelerini cok sewiyorum. Bizi gorup 3-4-5 gibi saymaya baslamalari cok keyif verici..

Otobanda benzin ihtiyaclarimizi giderdikten sonra yavas yavas en sagdan Zeytinler koyune kahvaltiya dogru yol aldik.

Kahvaltimiz biraz uzun surdu. Hos sohbet muhabbet gecti. Biraz haremlik selamlik oturduk ama sevgililerimizin/eslerimizin kaynasmasi daha cabuk oldu tabi boyle olunca. 2 saat falan surdu diye tahmin ediyorum. Peynirden recele, bal kaymaktan melemene, cayimizdan kahvemize herseyimiz tamdi. Guzel de doyduk diye dusunuyorum ben

Eski yoldan Cesme'ye girisimizi yaptik ve Ilica'nin icinden gecerek Cesme merkeze dogru yolumuzu aldik.

Eski'den Coffeco olan yer bugunlerde Tahir'in (yanlis hatirlamiyorsam) dayisinin mekaniymis. Denize sifir kahvelerimizi, colalarimizi, biralarimizi ictik.

Daha sonra Cesme Marina'da yuruyus yaptik. Eh bir kismimiz yine acikti tabi. Adettendir, oturduk kumru yedik

Bizim icin son nokta burasi oldu. Bir kismimiz Alacati'ya gecti. Ben eve giderken ve feribotta telefondan Felix'in Stratosphere'den atlayisini izledim.
                  Tarihi bir gundu. 3 tane Dunya Rekoru kirdi. Dolayisiyla bizde bu tarihi kulubumuz icin olumsuzlestirdik
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Bulusma tam anlamıyla mukemmel olmus gozumde canlandırıyorumda gezdıgınız yerlerı sahıl yolundan ılerleyısınızı otobanda gıtmenızı canım cekmedı degıl yanı ızmırı
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gokhan sohbet muhabbetten foto cekmek aklimiza bile gelmedi. Ama onumuzdeki gunlerde Selcuk'un Ayvalik mangal teklifine bence katilabilirsiniz

Kalma konusunda motel icin de yardimci olabilecegini soyledi
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

çok güzel bir buluşma oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... arayı açmayalım arkadaşlar ayvalık buluşmasın da görüşmek üzere...
                        sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Bir 10 tane daha..

[ATTACH]386[/ATTACH]
                          [ATTACH]387[/ATTACH]
                          [ATTACH]388[/ATTACH]
                          [ATTACH]389[/ATTACH]
                          [ATTACH]390[/ATTACH]
                          [ATTACH]391[/ATTACH]
                          [ATTACH]392[/ATTACH]
                          [ATTACH]393[/ATTACH]
                          [ATTACH]394[/ATTACH]
                          [ATTACH]395[/ATTACH]
                          Haktan Amin'im;

Bir daha yuklemeyi dener misin, eminim benim gibi bircok kisi merakta... :-)

Tesekkurler

Wish

Yorum Yap

çok güsel buluşma oldu emegi geçen ve gelen herkeze teşekkür ederim ara fazla açılmadan bayramdan hemen sonra AYVALIK buluşmasına beklerim herkezi..

Yorum Yap

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Adminimizin fotograf cekmek ugruna yaptiklari

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X