Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
:-( Ozledim ben Giovanni'yi. Tekerlekleri yere degmeyi ozlemistir. :-( Yeni aldigim cicileri Miami'ye varmis, resimleri geldi. Simdilik aldiklarim gizli...
Guzeller guzeli... Cin'de feyzbik yok. Su an kaldigim otelde whatsup ve viber icin wifi yok. Ben eve donmedim, onumuzdeki hafta hala bayiim ile beraber Dogu Cin'de olacagim. :-(
En son sana Inciralti mesajina cevap yazmistim havaalaninda ama wifi baglandi gozuksede gitmedi... Simdilik elim kolum bagli... teknooji eksikliyim.
Harika bir gun gecirdim.
Simav'in dedigi gibi aslinda 1030'da baslayan bulusmamiz, kasmadan, doya doya, zewkle devam etti ve havanin kararmasiyla son buldu. Ondeki aracin firlatip camimi kiran tas ise gunun nazari oldu
Katilan tum dostlara tesekkur ederim. Onumuzdeki gunlerde Selcuk'un davetlisi olarak Ayvalik yolcusuyuz gibi
Bende katilan herkese cok tesekkur ederim. Cok guzel bir organizasyondu. Gercekten cok keyif aldim.
Bu arada tekrar gecmis olsun adminim cok buyuk nazar degdi. Allah beterinden korusun insallah.
Yorum Yap