Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• shemsy
    yanıtladı
    ***Levent çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin,,

- Buluşma gercekten çok keyifli idi, MASLAK MEGUIARS' a çok teşekkürler emeklerine sağlık. Allah onlara bi sürü müşteri versin hiç birisi kapısından ayrılmasın inşallah =O)

- Miniğimin acısı henüz çok taze iken o kadar güzel ve yakışıklı miniyi bi arada görmek bünyeme pek iyi gelmedi,,,

- Gerçek ten emeği gecen bu buluşmayı düşünen ve bu buluşmaya katılarak çok keyifli biz zaman geçmesini sağlayan herkese bir katılımcı olarak çok teşekkürler

- Son olarak ilk tşk aslında NDG ve arkadaşlarına,,, sanayide yolumu kaybetmişken hızır gibi karşıma çıktılar,, iyi ki de çıktılar yoksa dön babam dön meguiars ara =O) hepinize çok teşekkürler

Bende biraz resim var akşama doğru atarım foruma hepsini

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Leventcim buyuk gecmis olsun. Cok uzuldum. Biraz uzaktayim ama elimden birsey gelirse lutfen haber ver.. Selamlar..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    7 Ekim 2012 - Maslak Meguiars

Emegi gecen herkese tesekkurler. Cok guzel bir bulusma olmus. Yuksek katilim olmasi harika. Mangalin fotolarini goremedim? Ac oldugum icin su an gormemeyi de tercih edebilirim

Facebook grubumuzda egitimden bir kare gordum. Elinde fotograf olanlar lutfen paylassin

Sponsorlarimizdan Meguiars Maslak'in on ayak olup (ben katilamasam da) bizleri agirlamasindan dolayi ozel bir tesekkuru kendilerine borc bilirim. Emeklerine saglik..

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Levent büyük geçmiş olsun birşey olmaması sevindirici ,

Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese teiekkürler çok güzel bir gündü, resim video vs. bekliyoruz arkadaşlar

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Geçmiş olsun Levent. Bu başarılı organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Levent kardeşim geçmiş olsun. bende iş sebebiyle katılamadım. Bir dahaki buluşmaya inşallah

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Gecmis olsun Levent.

Murat

Bir yorum yaz:

• kramp
    yanıtladı
    Geçmiş olsun levent. Organizasyon için de emeği geçen herkese teşekkürler. Yarın sabahtan resimleri yollayacağım kısmetse.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hepinize tek tek tesekkur ederim. Eve cikarttik bile. Durumu gayet iyi. 1 hafta dinlenecek. Bulusmada cok guzeldi. Herkese tesekkurler
    Sevindim iyi olmasına, tekrar gecmiş olsun dostum.

Bir yorum yaz:

• Levent
    yanıtladı
    Hepinize tek tek tesekkur ederim. Eve cikarttik bile. Durumu gayet iyi. 1 hafta dinlenecek. Bulusmada cok guzeldi. Herkese tesekkurler

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Tebrikler arkadaslar. Tesekkurler Maslak Meguiars.

Wishman

Bir yorum yaz:

• seccop
    yanıtladı
    geçmiş olsun leventcimm inş önemli bişiyi yoktur bu arada emeği geçen herkese tesekkurler

Bir yorum yaz:

• Erhan.Demirisci
    yanıtladı
    Geçmiş olsun levent.

Bende çok kalamadım , keyifli bir otamı kaçırdım

Bir yorum yaz:

• url99
    yanıtladı
    Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar babam yolda giderken aniden rahatsızlanıp şuurunu yitirip bu sebeple birde kaza yapmis haber gelince çıktım panikle. Selam vermeden gitti gibi olmasin yanlis anlasilmasin. Hersey icin herkese tesekkurler.
    Çok gecmis olsun anne baba eczacı benim ilactir tıbbi birşeyi lazım olursa hemen ara kardesim05378722117 Ural

Bu arada buluşma çok keyifliydi ilk buluşmam olduğu için çok derin sohbetlere katılamadım bırdahakine umarım

Bir yorum yaz:

• selcuk-34
    yanıtladı
    geçmiş olsun Levent

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X