Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    levent 0535 366 9595 telefon numaram, birşeye ihtiyacın olursa mutlaka haber ver geçmiş olsun kardesm

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar babam yolda giderken aniden rahatsızlanıp şuurunu yitirip bu sebeple birde kaza yapmis haber gelince çıktım panikle. Selam vermeden gitti gibi olmasin yanlis anlasilmasin. Hersey icin herkese tesekkurler.
    Çok gecmiş olsun umarım şimdi iyidir

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Leventcim simdi gordum telin yok bende cok gecmis olsun yapabilecegimiz birsey olursa lutfen ara 24 saat acık telefonum 05324518973

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    umarim herkes cok eglenmsitir. Ailesel bir durumdan dolayi bende katilamadim kusura bakmayin. Bir daha ki sefere bulusmak dilegiyle

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Arkadaşlar babam yolda giderken aniden rahatsızlanıp şuurunu yitirip bu sebeple birde kaza yapmis haber gelince çıktım panikle. Selam vermeden gitti gibi olmasin yanlis anlasilmasin. Hersey icin herkese tesekkurler.
    coook gecmis olsun!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    Organizasyan için emegi gecen herkeze çok tşk ederm çok güzel bi gündü....

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Abi cok gecmis olsun umarim ciddi birsey yoktur.

Bir yorum yaz:

• Levent
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• NDG
    bir konu başlattı 7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    En son düzenleyen NDG; 07-10-12, 23:48.
Hazırlanıyor...
X