Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiGüzel ve bir o kadarda keyifli bir organizasyondu! Emeği gecen herkese çok çok teşekkürler.
-
Güzel bir organizasyon oldu. Gelen, gelemeyen, ilgilenen herkese teşekkür ederiz.
Umarız herkes memnun kalmıştır
Bir yorum yaz:
-
Ben de İstanbul dışında olduğum için maalesef katılamadım, harika bir organizasyon olmuş belliFazlasıyla katılım olması da çok güzel, bir daha ki organizasyona katılacağım inşallah
Bir yorum yaz:
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok güzel fotoğraflar. mükemmel zaman geçirdik ama keşke mini 'mide getirebilseydimneden acele edersin neyse bidahakine hazırız
yenge biraz sıkıldı ama olsun arada idare edicek
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBir daha ki bulusmaya isim etiketleri alalim, forum'da ki isimlerimizi yazip gogsumuze yapistiralim.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGuzel bulusma olmus, emeginize saglik
Bir yorum yaz:
-
çok güzel fotoğraflar. mükemmel zaman geçirdik ama keşke mini 'mide getirebilseydim
Bir yorum yaz:
-
-
Misafir cevap verdiÇocukluk arkadaşımın annesi rahatsızlandığım için Bolu'daydım, gelemedim kusura bakmayın, eşimden çok keyifli bir buluşma olduğunu öğrendim
Bir sonrakini kesin atlamam bir aksilik çıkmazsa, herkese selamlar...
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar benim araçta budur. Buradan aracımı da tanıtmış olup aradan çıkarıyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster- Son olarak ilk tşk aslında NDG ve arkadaşlarına,,, sanayide yolumu kaybetmişken hızır gibi karşıma çıktılar,, iyi ki de çıktılar yoksa dön babam dön meguiars ara =O) hepinize çok teşekkürler
bende buradan erdem'e çok teşekkür etmek istiyorum,bizi sanayiden çıkarttığı için
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: