Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ARENIMO
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aren'in arabaya yapılan olay iyiydi bu arada baya
    kanka siz gittikten sonra benim yedek kaputu taktık goz boyama şekliydi o hahahaha şaka bi yana kaput efsane çıktı meguiar's ekibi ve Özellikle göksel bu işte çok pro lar
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Onun videosu tam fenomen oldu
    onun videosunu bende çok merak ediyorum kekutum

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Öncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
    Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
    Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
    Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
    Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum
    Mini organizasyonları genel olarak keyifli oluyor sonuçta minisini satan bir gün yine alıyor bu yüzden herkes birbirini çok eskilerden tanıyor bundan sonra oğlanı her buluşmaya getir maşallahı var o nasıl sevimli bişeydir ya tasması salık ortalarda dolandı senin bende baya iddalı bir resimde var yüklüyorum birazdan
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arenimocumun kofte ekmek yiyisini fotograflayamamak buyuk kayip olmus!

Sent from MINI Connected
    Ya arkadaş bu nedir ya herkes benim kofteme taktı 4 tane yedim tane diyorum bak ekmek arası değil tavuk hiç yemedim ayıptır ya lokmalarımı saydınız

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    videoyu aksam bitirip siteye ekliycem Keremin sorusu zaten gercekten kopartıyor insanı

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ahahaha gokhan baskann gittinde ruhunu yanimizda biraktin heralde

semsettin beyjim ne demek ne demekte ben her gelisimde bende kendimi kaybediyoorum

katilan tum 'dostlara' tesekkur ederim!
    Ayrica bizi harikulade agirlayan maslak meguiar's 'a binlerce kez tesekkurler! hersey guzeldi!

katilmayanlara gelelimm size bisey demiyorum abijim siz gelmeseniz bile o MINI'ler gelejek arkadash! niee engelliooosunuz sosyallesmelerini! Aaaaaa!
    bii islik calsam gio bile gelirdi! Hiiiik!

saka bi yana "yoklugunu" hissettigim dostlarda vardi!

neyse yaa duygusala baglamayayim... ben burayi boylece birakir izmir eventine kendimi hazirlarim heeuehueheu

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    org. ne kadar kalıtelı oldugu heryerınden bellı oluyodu baskan sonuna kadar kalamasamda bu yorumu yaptıracak enerjı vardı orda

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Onun videosu tam fenomen oldu

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aren'in arabaya yapılan olay iyiydi bu arada baya

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [ATTACH]367[/ATTACH]
    [ATTACH]368[/ATTACH]
    [ATTACH]369[/ATTACH]
    [ATTACH]370[/ATTACH]
    Benden bir kac kare

Hepinize tek tek geldiginiz icin cok tesekkur ederim Clubumuzun farkini ortaya koydunuz MINI sahiplerinin ne kadar farkli oldugu bir kez daha ortaya cikti bir sonraki organizasyon genel istek uzerine go kart olacak , en yakin zamanda organize edecegiz.

Sent from Cobanogullari mobile system )
    Arenimocumun kofte ekmek yiyisini fotograflayamamak buyuk kayip olmus!

Sent from MINI Connected

Bir yorum yaz:

• selcuk-34
    yanıtladı
    kısa süre kalabildim köfteleri kaçırdık emegi geçen herkeze teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maslak meguıar's hersey ıcın cok tesekkur ederız cok guzel bı organızasyon oldu hayırlı ıslerınız olsun.
    ahahaha gokhan baskann gittinde ruhunu yanimizda biraktin heralde

semsettin beyjim ne demek ne demekte ben her gelisimde bende kendimi kaybediyoorum

katilan tum 'dostlara' tesekkur ederim!
    Ayrica bizi harikulade agirlayan maslak meguiar's 'a binlerce kez tesekkurler! hersey guzeldi!

katilmayanlara gelelimm size bisey demiyorum abijim siz gelmeseniz bile o MINI'ler gelejek arkadash! niee engelliooosunuz sosyallesmelerini! Aaaaaa!
    bii islik calsam gio bile gelirdi! Hiiiik!

saka bi yana "yoklugunu" hissettigim dostlarda vardi!

neyse yaa duygusala baglamayayim... ben burayi boylece birakir izmir eventine kendimi hazirlarim heeuehueheu

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Öncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
    Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
    Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
    Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
    Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı
    başta maslak meguiars olmak üzere buluşmayı düzenleyen emeği geçen herkese çok teşekkürler güzel bir gündü
    gamze ye de ayrı teşekkür lazım o kadar insanın karnını doyurdu

leventcim size de çok geçmiş olsun, Allah babaya acil şifa versin inşallah..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ImageUploadedByTapatalk1349724364.639505.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1349724380.753346.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1349724422.335441.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1349724446.370212.jpg
    Benden bir kac kare

Hepinize tek tek geldiginiz icin cok tesekkur ederim Clubumuzun farkini ortaya koydunuz MINI sahiplerinin ne kadar farkli oldugu bir kez daha ortaya cikti bir sonraki organizasyon genel istek uzerine go kart olacak , en yakin zamanda organize edecegiz.

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Lanet olsun böyle bir buluşmayı kaçırdığım için.Çok güzel kareler çekilmiş.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Maslak meguıar's hersey ıcın cok tesekkur ederız cok guzel bı organızasyon oldu hayırlı ıslerınız olsun.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X