Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    bi sonraki organizasyon karting olursa ben bunu getiriyorum

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Eheuheuheuheuehuehuhe bence o hayvanlardan pek hoslanmayan kocaları kovalasin yemekten ziyade daha cok egleniriz bu konuda Rena ve pasa'da bize yardimci olur
    Ben hayvan sevmiyormuşum gibi bir hava esmiş buralarda, ben hayvan seviyorum ama çok çok hayvan sevmiyorum bunu açıklayalım.

Bu arada bütün fotolar süpermiş, ellerinize sağlık...

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bunlarda eski minicilerin hızlıları

umarım bu kadar resimden sonra adminler beni siteden atmaz =O)
    Ellerine saglık super resimler.

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    bunlarda eski minicilerin hızlıları

umarım bu kadar resimden sonra adminler beni siteden atmaz =O)

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı

miniler bu kadar

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    bende ki resimlerin hepsini koyuyorum artık çok derseniz adminler bir düzenleme yapar diyorum =O)

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ndg'ye katılıyorum ve bundan sonra ki organizasyonlarda da aramızda görmek isteriz kız arkadaşını
    Aşil organizasyonun göz bebeği oldu zaten bundan sonra siz gelmeseniz bile bir telefon açmanız yeterli biz onu alır sonra geri bırakırız
    belki bir ihtimal bazı üyelerimizin hayvanlardan pek hoşlanmayan kocalarını yer!!!
    Eheuheuheuheuehuehuhe bence o hayvanlardan pek hoslanmayan kocaları kovalasin yemekten ziyade daha cok egleniriz bu konuda Rena ve pasa'da bize yardimci olur

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bizde onu cok sevdik! Cok cana yakin ve icten! (berna ve kendi adima konusayim)
    Aşil'e gelince bi dahaki sefer seckin'in JCW'yi degil Alen'in countryman'i secsin wc ihtiyaci icin cok temizken soyle jcw liplere dogru :P ehueheuheueheu
    Ndg'ye katılıyorum ve bundan sonra ki organizasyonlarda da aramızda görmek isteriz kız arkadaşını
    Aşil organizasyonun göz bebeği oldu zaten bundan sonra siz gelmeseniz bile bir telefon açmanız yeterli biz onu alır sonra geri bırakırız
    belki bir ihtimal bazı üyelerimizin hayvanlardan pek hoşlanmayan kocalarını yer!!!

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Öncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
    Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
    Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
    Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
    Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum
    bizde onu cok sevdik! Cok cana yakin ve icten! (berna ve kendi adima konusayim)
    Aşil'e gelince bi dahaki sefer seckin'in JCW'yi degil Alen'in countryman'i secsin wc ihtiyaci icin cok temizken soyle jcw liplere dogru :P ehueheuheueheu

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çocukluk arkadaşımın annesi rahatsızlandığım için Bolu'daydım, gelemedim kusura bakmayın, eşimden çok keyifli bir buluşma olduğunu öğrendim
    Bir sonrakini kesin atlamam bir aksilik çıkmazsa, herkese selamlar...
    Baran efendi Baran Efendi! bi sonraki izmir izmir izmir! bilmem mesaji iletebildim mi ?!?!?!?

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    Ben Düsünemiyorum Walla Yanar Yanar PALASKA ...

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    EMG Maşallah ALLAH Nazarlardan Korusun Çok ta Yakışıklı Olmuş cilasını yiyince
    Çok sağol abi haftaya ctesi meguiarsa bırakıyorum 10 gün yokum çine gidicem bakalım çıkınca nasıl olucak :

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mini organizasyonları genel olarak keyifli oluyor sonuçta minisini satan bir gün yine alıyor bu yüzden herkes birbirini çok eskilerden tanıyor bundan sonra oğlanı her buluşmaya getir maşallahı var o nasıl sevimli bişeydir ya tasması salık ortalarda dolandı senin bende baya iddalı bir resimde var yüklüyorum birazdan

Ya arkadaş bu nedir ya herkes benim kofteme taktı 4 tane yedim tane diyorum bak ekmek arası değil tavuk hiç yemedim ayıptır ya lokmalarımı saydınız
    Yaaa Aren birakk kuytuda kosede yiyordun kofteleri goturuyordun bare bizi yeme,bizi

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    EMG Maşallah ALLAH Nazarlardan Korusun Çok ta Yakışıklı Olmuş cilasını yiyince

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X