Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bir ihtimal Ozgorkey satistaki Funda arkadasim ayarlayabilirse test araciyla aramiza katilacak
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Galiba bu gun bana mini satmaya calisan funda hanim
sigpic 2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.
Arkadaslar telefon numaram:
0532 246 1297
Gun boyu ulasmak isteyebilirsiniz. Ayrica sabahtan gecikecek veya gelemeyecek arkadasimiz olursa haber versin lutfen. Bekletmeyelim grubun geri kalanini.
Bugun lutfen Istanbul'dan sirf bu bulusma icin gelmis ve birkac gundur Izmir'de olan NDG'ye ayricana tesekkuru unutmayalim.
Uzak yoldan gelenleri (Hani bende bazen Istanbul'a geliyordum ya) sirf kuru kuru bir Pazar'la birakmamaliyiz. Cumartesi hepinizin NDG'yi Izmir'in sosyalligi ile garg ettigini dusunuyorum?
Guzel bir Pazar gecirmeniz dileklerimle....
P.S: Kore'den yaziyom, aksamustu Cin'den kontrol ederim... Bana da yolculuk var bugun...
Yorum Yap