Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Dun Gece Ozan ,Baran ,Berna ,C.A.N ,NDG ,Kekuti ,Arenimo ve ben guzel bir bulusma yaptık sanırım Berkay da fotolar cekmisti onları da isteriz elinde foto olan yuklesin buraya,ben cekmemisim hic ,ama Nisantasını bayaa bir karıstırdık dun gece
aaaaaa cok gecmis olsun dileklerimiz ilet lutfen şal da işe yaramadı desene. Ayrıca taşı dusurmeye baslaması iyi birsey vucutta kalmasından iyidir ama cok cok cokkkkk sancılı bir durum malum ben hep demisimdir istenmeyen bebekler ve taşlar için MINI nin arka koltuguna otrurun diye
Çok teşekkürler;
@Alen; zaten sürekli bir böbrek taşı durumu var kardeşimin ama bu sefer biraz daha sancılı olmuş. Sabah annemlerin aramasıyla öğrendim. İyi dileklerini aynen iletirim. Zaten Mini'nin arkasında oturduğu için taşı kımıldadı sanırım
@NDG; Valla bira konusunda Berkay benden iyidir, artık bira mı içer su mu içer ona karışmam
@Ozan; Bende düşürdüm hala ağrısını hatırlarım... Teşekkür ediyorum Ozan.
Burada fotoğrafları en kısa sürede paylaşmaya çalışırım, dün akşam için herkese ayrı ayrı teşekkürler...
Yorum Yap