Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 5. Yıl Buluşması 07 Mayıs 17’ (Pazar)/ Kilyos Kilya Hotel
arkadaşlar teşekkür ediyorm yemin ederm iş stresinde cok Mutlu ettiniz beni işlerim biraz daha yoluna giriyor artık ilerleyen buluşmalarda aktiflik ödülümün hakkını veririm☺
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MCTR 5. Yıl Buluşması 07 Mayıs 17’ (Pazar)/ Kilyos Kilya Hotel
Arkadaşlar gelen herkesin ayağına sağlık. Zevkli bir bulusma oldu. Yeni üyelerimizle tanışmak da güzel oldu Bu ailenin ferdi olmak çok güzel bir duygu. Bir sonraki buluşmamızda gorusmek dileğiyle
Arkadaşlar güzel bir buluşmaydı. Bizi iki gündür göremeyen oğlan arıza ışığı yakınca, acil bir telefon ile erken kalkıp eve gelmek zorunda kaldık emeği geçen herkese teşekkürler.
Cok güzel bir gündü emeği geçen herkese teşekkürler
Arıza ve masraf çıkarmayan MINI Kimseye emanet verilmeyen MINI'dir Çünkü MINI'nizi kullanmak isteyen kişiler Kendi heveslerini sizin aracınızda gidermeye çalışacaktır...
İyi ki geldiniz çok güzel bi atmosfer vardı.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Yazın Kilyos beach etkinliği istiyorum admin bey Deniz kum güneş missss...
arkadaşlar teşekkür ediyorm yemin ederm iş stresinde cok Mutlu ettiniz beni işlerim biraz daha yoluna giriyor artık ilerleyen buluşmalarda aktiflik ödülümün hakkını veririm☺
Ödülün sana hayırlı, bol kazançlar getirsin o zaman
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Arkadaşlar güzel bir buluşmaydı. Bizi iki gündür göremeyen oğlan arıza ışığı yakınca, acil bir telefon ile erken kalkıp eve gelmek zorunda kaldık emeği geçen herkese teşekkürler.
Size ufak bir yıl dönümü kutlaması organize etmiştik aslında ama sizin oğlan baltaladı, seneye inşallah diyelim
Yorum Yap