Aslı black tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 5. Yıl Buluşması 07 Mayıs 17’ (Pazar)/ Kilyos Kilya Hotel
Çöküş
X
-
Aslı askannazari tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende ordayım 8 mayis dogum gunum zaten 1 gun onceden erken kutlama olur [emoji1531]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı askannazari tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende ordayım 8 mayis dogum gunum zaten 1 gun onceden erken kutlama olur [emoji1531]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroraya kaan + 1 alabilir miyiz ben cumartesiden gidiyorum otele sabah kahvaltı,akşam balık,pazar akşamı sizinle mangal, efsane plan yaptım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroraya kaan + 1 alabilir miyiz ben cumartesiden gidiyorum otele sabah kahvaltı,akşam balık,pazar akşamı sizinle mangal, efsane plan yaptımAslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan bendede aynı plan var [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroraya kaan + 1 alabilir miyiz ben cumartesiden gidiyorum otele sabah kahvaltı,akşam balık,pazar akşamı sizinle mangal, efsane plan yaptımsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkesin kafa aynı çalışıyor herhalde Bende aynı şeyi düşündüm. Bilsek bu kadar katılım olacak kalmalı ayarlardık
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan bendede aynı plan var [emoji106]
https://www.zomato.com/tr/istanbul/k...-istanbul/info
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkesin kafa aynı çalışıyor herhalde Bende aynı şeyi düşündüm. Bilsek bu kadar katılım olacak kalmalı ayarlardık
Bizim zaten 10. yılımız eşimle, değişiklik oldu. çok güzel denk geldi.
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi ben aldım bile ets tur dan, fiyat uygun geldi. gelirsen bekleriz akşam balığa gideriz. link atayım da zehirliyim seni
yukardaki zehir senin içinde geçerli
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi ben aldım bile ets tur dan, fiyat uygun geldi. gelirsen bekleriz akşam balığa gideriz. link atayım da zehirliyim seni
yukardaki zehir senin içinde geçerli
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan bendede aynı plan var [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan o deniz gözüme şu anda Aem Kit gibi göründü yine bir zehirlenme durumu var
Yorum Yap
Yorum Yap