Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

IV. Geleneksel Bursa Bulusmasi - 27 Kasim 2016

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Gelemeyen yine çok şey kaçırdı

Öncelikle başta emeği geçen Bursa ekibi ve organizasyon sorumlularımız Doa ve Orhan'a, siz katılan tüm üyeleirmize teşekkür ederim. Güzel bir aileyiz ve gün geçtikçe genişlemesi güzel şey. Yolda kaza bela olmaması ve şansımıza havanın ılıman olması buluşmayı daha da güzelleştirdi

Madalya ile döndüğüm içinde şanslıyım. Seneye tekrar bekliyorum ��

İyi kötü tüm yorumlara açığız. Kendimizi daha da geliştirmek adına yorumlarınızı lütfen esirgemeyiniz.

Hayırlı haftalar, bir sonraki event muhtemelen Ayvalık olacak (3ncüsü)

Bir yorum yaz:

• murat_husrev
    yanıtladı
    Başta ev sahipliği yapan Bursa ekibi olmak üzere emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler...

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Cok guzel bir etkinlikti gercekten. Zellodaki muhabbetlerden tut, bowlingdeki anlara, cay kahve sirasindaki samimi diyaloglara kadar muthisdi. Ilk kez sehir disi organizasyonuna dahil oldum ve iyiki eksik kalmamisim emegi gecenlere tesekkurler.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı serdareskici tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok güzel bir gündü... Gelen herkese teşekkür ederiz
    Size ve Orhan'a ayrıca teşekkürlerimizi iletmek gerekir çok güzel is çıkardınız tebrikler.

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı

İnanılmaz güzel bir gün ve organizasyondu,sebep olanlara,uğraşanlara,emek harcayanlara bizi en iyi şelde karşılıyan Bursa ekibine ve yönetime sonsuz teşekkürler.

Elidor güzeli seçilmek için yola çıktım ama hacı şakir güzeli olarak geri dönüyorum,olsun bir sonraki yarışmalara artık.

Ayrıca şarkı söylememi engelleyen kekuti beye deli çoban şarkısını armağan ediyorum.

Ve son olarakta gelen herkese sonsuz teşekkürler,MCTR hepimizle güzel.

Bu arada ben daha yeni eve ulaştım.[emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• serdareskici
    yanıtladı
    Çok güzel bir gündü... Gelen herkese teşekkür ederiz

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Eşref abi ellerinize sağlık tüm
    gün cekim yaptınız. Tesekkur ederiz

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Diger sehirlerden gelip bizleri yanliz birakmayan tum arkadaslara tesekkur ederim ayrica bugun icin hazirlik asamasindaki emeklerinden dolayi bursadaki arkadaslarada ayri bi tesekkur ederim cok keyifli bir gundu 14 numarali kahve rengi top kaybolmasaydi bir madalya ile dönebilirdim çok calisip seneye kazanacagim insallah katilan herkese tesekkurler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı

En çok zevk aldığım Bursa buluşması oldu. Bursa ekibini kutlarım çok güzel organize olmuşlar herşey kusursuzdu. Gelen herkesin emeğine,vaktine sağlık. Çok güzel bir aileyiz.
    En son düzenleyen MeOnYa; 29-11-16, 00:46.

Bir yorum yaz:

• erenhicusenmez
    yanıtladı
    Arkadaşlar cok guzel bulusma oldu tum admin kardeslerimiz ve basta @doa ve @ kekuti olmak uzere @gokhan @orhan ayrica tesekkur ederiz emeginize saglik

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Erhan abi valla hiç dikkat etmedim o sırada neyseki sıkıntı olmadı

Bir yorum yaz:

• ufuk86
    yanıtladı
    Aslı black tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [emoji851]https://vimeo.com/193266045

[emoji106][emoji106] cok guzel olmus elinize saglik ama evet dogadan sonra kitlenio bende de. Alper ortaya gec sesi geliyo [emoji23][emoji23][emoji23]

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Çok güzel bir etkinlikti emeği geçen herkese çok teşekkür ederim 😊 bidahaki organizasyonlarda görüşmek üzere

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Çok keyifli bir gün geçirdik emeği olan herkese ve başta orhan olmak üzere tüm bursa ekibine misafirperverliğinden dolayı teşekkürler. Kahvaltısından bowlingine iskenderinden nargilesine kadar çok lezzetli bir gündü. En kısa zamanda daha güzel buluşmalara inşallah...
    Eşref abi video geldi çok güzel olmuş. Eline sağlık.
    Ömür kardeşim ben bi an duramıycaksın diye telaşlandım.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X