Ellerine sağlık abi,güzel olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
IV. Geleneksel Bursa Bulusmasi - 27 Kasim 2016
Çöküş
X
-
-
Çok renkli ve eğlenceli bir buluşma olmuş bu kez ben katılamadım maalesef :/ İnşallah bi dahaki sefere [emoji18]
Bir yorum yaz:
-
Bikere daha erken gelin mangal yakalim piknik tarzi olsun. Muptezellerden uzak oluruz [emoji851]
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbulusmanin ozeti, 1) muptezeller kim 2) alper nerde
guzel oldu cok keyif aldim, basta bursa ekibi olmak uzere herkese cok tesekkurler
Bir yorum yaz:
-
bulusmanin ozeti, 1) muptezeller kim 2) alper nerde
guzel oldu cok keyif aldim, basta bursa ekibi olmak uzere herkese cok tesekkurler
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zeminde hızla şerit değiştirince anladım bişey olduğunu. Ben korktum valla arkada biraz da kızdım [emoji1]
Bir yorum yaz:
-
Güzel ağırlayabildiysek ne mutlu bize, katılımı yüksek ve keyifli bir organizasyondu.
Emeği geçen herkese teşekkürler, özellikle @Orhan ve @Serdareskici ye ekstra teşekkür ederiz
Bir yorum yaz:
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel bir buluşma oldu herkese teşekkürler, en kısa sürede tekrar etmek dileğiyle
Edit: bu arada feribottan sonra herkes sakin sakin giderken maganda gittim kusura bakmayın acil bir durum oldu, hoş sonra neyseki yanlış alarmmış
Bir yorum yaz:
-
Bence kış sezonunda kayak için kalmalı gelin [emoji16]miniclub olarak kayak pistlerindede ismimizi koyalım
Bir yorum yaz:
-
IV. Geleneksel Bursa Bulusmasi - 27 Kasim 2016
Güzel bir pazar günüydü. Başta Orhan ve Doğaya , Bursa ekibine ve katılan herkese çok teşekkürler. Baştan sona çok eğlendim. Sonraki sene için tavsiyem 1 ay erken gidelim şu dağa bir çıkalım ya [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyvalık'ta görüşürüz ben konvoyda yokum yoruluyorum [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Aslı Apexops tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlper öne geçtimi?)
Abiler gerçekten herşey harikaydı herkesin tekrar eline emeğine sağlık.. ayvalıkta aynı ruh la buluşmak üzere
Bir yorum yaz:
-
Alper öne geçtimi?)
Abiler gerçekten herşey harikaydı herkesin tekrar eline emeğine sağlık.. ayvalıkta aynı ruh la buluşmak üzere
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelemeyen yine çok şey kaçırdı
Öncelikle başta emeği geçen Bursa ekibi ve organizasyon sorumlularımız Doa ve Orhan'a, siz katılan tüm üyeleirmize teşekkür ederim. Güzel bir aileyiz ve gün geçtikçe genişlemesi güzel şey. Yolda kaza bela olmaması ve şansımıza havanın ılıman olması buluşmayı daha da güzelleştirdi
Madalya ile döndüğüm içinde şanslıyım. Seneye tekrar bekliyorum ��
İyi kötü tüm yorumlara açığız. Kendimizi daha da geliştirmek adına yorumlarınızı lütfen esirgemeyiniz.
Hayırlı haftalar, bir sonraki event muhtemelen Ayvalık olacak(3ncüsü)
Madalyanı ısırdın mı altındı 1. ninki
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: