Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
En çok zevk aldığım Bursa buluşması oldu. Bursa ekibini kutlarım çok güzel organize olmuşlar herşey kusursuzdu. Gelen herkesin emeğine,vaktine sağlık. Çok güzel bir aileyiz.
Diger sehirlerden gelip bizleri yanliz birakmayan tum arkadaslara tesekkur ederim ayrica bugun icin hazirlik asamasindaki emeklerinden dolayi bursadaki arkadaslarada ayri bi tesekkur ederim cok keyifli bir gundu 14 numarali kahve rengi top kaybolmasaydi bir madalya ile dönebilirdim çok calisip seneye kazanacagim insallah katilan herkese tesekkurler.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnanılmaz güzel bir gün ve organizasyondu,sebep olanlara,uğraşanlara,emek harcayanlara bizi en iyi şelde karşılıyan Bursa ekibine ve yönetime sonsuz teşekkürler.
Elidor güzeli seçilmek için yola çıktım ama hacı şakir güzeli olarak geri dönüyorum,olsun bir sonraki yarışmalara artık.
Ayrıca şarkı söylememi engelleyen kekuti beye deli çoban şarkısını armağan ediyorum.
Ve son olarakta gelen herkese sonsuz teşekkürler,MCTR hepimizle güzel.
Bu arada ben daha yeni eve ulaştım.[emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cok guzel bir etkinlikti gercekten. Zellodaki muhabbetlerden tut, bowlingdeki anlara, cay kahve sirasindaki samimi diyaloglara kadar muthisdi. Ilk kez sehir disi organizasyonuna dahil oldum ve iyiki eksik kalmamisim emegi gecenlere tesekkurler.
1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Öncelikle başta emeği geçen Bursa ekibi ve organizasyon sorumlularımız Doa ve Orhan'a, siz katılan tüm üyeleirmize teşekkür ederim. Güzel bir aileyiz ve gün geçtikçe genişlemesi güzel şey. Yolda kaza bela olmaması ve şansımıza havanın ılıman olması buluşmayı daha da güzelleştirdi
Madalya ile döndüğüm içinde şanslıyım. Seneye tekrar bekliyorum
İyi kötü tüm yorumlara açığız. Kendimizi daha da geliştirmek adına yorumlarınızı lütfen esirgemeyiniz.
Hayırlı haftalar, bir sonraki event muhtemelen Ayvalık olacak (3ncüsü)
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Öncelikle başta emeği geçen Bursa ekibi ve organizasyon sorumlularımız Doa ve Orhan'a, siz katılan tüm üyeleirmize teşekkür ederim. Güzel bir aileyiz ve gün geçtikçe genişlemesi güzel şey. Yolda kaza bela olmaması ve şansımıza havanın ılıman olması buluşmayı daha da güzelleştirdi
Madalya ile döndüğüm içinde şanslıyım. Seneye tekrar bekliyorum ��
İyi kötü tüm yorumlara açığız. Kendimizi daha da geliştirmek adına yorumlarınızı lütfen esirgemeyiniz.
Hayırlı haftalar, bir sonraki event muhtemelen Ayvalık olacak (3ncüsü)
Hep şike hep şike nereye kadar @Kekuti Bey Madalyanı ısırdın mı altındı 1. ninki
Yorum Yap