Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

IV. Geleneksel Bursa Bulusmasi - 27 Kasim 2016

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Erhan abi valla hiç dikkat etmedim o sırada neyseki sıkıntı olmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum Yap

sigpic

Yorum Yap

Arkadaşlar cok guzel bulusma oldu tum admin kardeslerimiz ve basta @doa ve @ kekuti olmak uzere @gokhan @orhan ayrica tesekkur ederiz emeginize saglik

Yorum Yap

En çok zevk aldığım Bursa buluşması oldu. Bursa ekibini kutlarım çok güzel organize olmuşlar herşey kusursuzdu. Gelen herkesin emeğine,vaktine sağlık. Çok güzel bir aileyiz.
          En son düzenleyen MeOnYa; 29-11-16, 00:46.
          sigpic

Yorum Yap

Diger sehirlerden gelip bizleri yanliz birakmayan tum arkadaslara tesekkur ederim ayrica bugun icin hazirlik asamasindaki emeklerinden dolayi bursadaki arkadaslarada ayri bi tesekkur ederim cok keyifli bir gundu 14 numarali kahve rengi top kaybolmasaydi bir madalya ile dönebilirdim çok calisip seneye kazanacagim insallah katilan herkese tesekkurler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Eşref abi ellerinize sağlık tüm
              gün cekim yaptınız. Tesekkur ederiz
              sigpic

Yorum Yap

Çok güzel bir gündü... Gelen herkese teşekkür ederiz

Yorum Yap

İnanılmaz güzel bir gün ve organizasyondu,sebep olanlara,uğraşanlara,emek harcayanlara bizi en iyi şelde karşılıyan Bursa ekibine ve yönetime sonsuz teşekkürler.

Elidor güzeli seçilmek için yola çıktım ama hacı şakir güzeli olarak geri dönüyorum,olsun bir sonraki yarışmalara artık.

Ayrıca şarkı söylememi engelleyen kekuti beye deli çoban şarkısını armağan ediyorum.

Ve son olarakta gelen herkese sonsuz teşekkürler,MCTR hepimizle güzel.

Bu arada ben daha yeni eve ulaştım.[emoji23][emoji23][emoji23]

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Aslı serdareskici tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Çok güzel bir gündü... Gelen herkese teşekkür ederiz
                    Size ve Orhan'a ayrıca teşekkürlerimizi iletmek gerekir çok güzel is çıkardınız tebrikler.
                    sigpic

Yorum Yap

Cok guzel bir etkinlikti gercekten. Zellodaki muhabbetlerden tut, bowlingdeki anlara, cay kahve sirasindaki samimi diyaloglara kadar muthisdi. Ilk kez sehir disi organizasyonuna dahil oldum ve iyiki eksik kalmamisim emegi gecenlere tesekkurler.
                      1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
                      2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
                      3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
                      4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
                      5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05

Yorum Yap

Başta ev sahipliği yapan Bursa ekibi olmak üzere emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler...
                        34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4

Yorum Yap

Gelemeyen yine çok şey kaçırdı

Öncelikle başta emeği geçen Bursa ekibi ve organizasyon sorumlularımız Doa ve Orhan'a, siz katılan tüm üyeleirmize teşekkür ederim. Güzel bir aileyiz ve gün geçtikçe genişlemesi güzel şey. Yolda kaza bela olmaması ve şansımıza havanın ılıman olması buluşmayı daha da güzelleştirdi

Madalya ile döndüğüm içinde şanslıyım. Seneye tekrar bekliyorum ��

İyi kötü tüm yorumlara açığız. Kendimizi daha da geliştirmek adına yorumlarınızı lütfen esirgemeyiniz.

Hayırlı haftalar, bir sonraki event muhtemelen Ayvalık olacak (3ncüsü)
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Gelemeyen yine çok şey kaçırdı

Öncelikle başta emeği geçen Bursa ekibi ve organizasyon sorumlularımız Doa ve Orhan'a, siz katılan tüm üyeleirmize teşekkür ederim. Güzel bir aileyiz ve gün geçtikçe genişlemesi güzel şey. Yolda kaza bela olmaması ve şansımıza havanın ılıman olması buluşmayı daha da güzelleştirdi

Madalya ile döndüğüm içinde şanslıyım. Seneye tekrar bekliyorum ��

İyi kötü tüm yorumlara açığız. Kendimizi daha da geliştirmek adına yorumlarınızı lütfen esirgemeyiniz.

Hayırlı haftalar, bir sonraki event muhtemelen Ayvalık olacak (3ncüsü)
                            Hep şike hep şike nereye kadar @Kekuti Bey Madalyanı ısırdın mı altındı 1. ninki

Yorum Yap

Alper öne geçtimi? )

Abiler gerçekten herşey harikaydı herkesin tekrar eline emeğine sağlık.. ayvalıkta aynı ruh la buluşmak üzere
                              2009 R55 Clubman S**

395 N-M

0-100 5.6

276 PS

p.s: ** But Not JCW

Yorum Yap

Aslı Apexops tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Alper öne geçtimi? )

Abiler gerçekten herşey harikaydı herkesin tekrar eline emeğine sağlık.. ayvalıkta aynı ruh la buluşmak üzere
                                Ayvalık'ta görüşürüz ben konvoyda yokum yoruluyorum [emoji23]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X