ben kocaeli darıcadan gelicem uzak diye gelemeyen biri varsa alabilirim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Atakoy Marina Hardal Brunch Bulusmasi - 16 Ekim 2016 Pazar
Çöküş
X
-
abi cümleni okurken suratım bir düştü , morelim bozulduAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
insallah doner hala vardir yoksa skandal :P
sigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Hemen yan tarafta gelikten sipariş ederiz baskan senin içinAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi cümleni okurken suratım bir düştü , morelim bozuldu
Yorum Yap
-
Ekliyoruz hemenAslı serdareskici tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba yeni Bursa üyesi olarak eşim ve 3 yaşında kızım ile 2,5 kişi olarak bizde katılmak istiyoruz.
Listeye ekleyebilirseniz sevinirim
Yorum Yap
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir aksilik olmazsa geliyorum
Aslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben kocaeli darıcadan gelicem uzak diye gelemeyen biri varsa alabilirimListeye ekleyebilirmiyiz.[emoji5][emoji5][emoji5]Aslı Kfadam tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide ekleyin. Uye olmayan bir arkadasim minisiyle gelcek onuda noname olarak ekleyelim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Yarinda var kpss 20 kasimdada varAslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkpss 20 kasımda değil mi
yoksa sabah 7 de çıkıcam ben sanırım.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Merhabalar aracimın bugun gelmesini umut ediyordum fakat gelmedi. Yarın ben bu guzel aileye katılamıyorum. Umarım diger bulusmalara. Tekrardan TSK eder iyi eglenceler dilerim.
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap

Yorum Yap