Nicin hala adim yazmiyor [emoji33] @dims tatile gittin tam unuttun beni kuscemm ama haberin olsun[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
21 Ağustos 2016 Pazar Halat Restaurant Brunch + Koç Müzesi
Çöküş
X
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin otomatiktir ama yademe oyle [emoji23]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeni yarisa davet ediyorum. hangimiz ustu daha hizli kapatacak.... [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermiatayla benim roadsterin yan yana bi fotograflarini cekelim haha
Bir yorum yaz:
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYazin benide. Tatilim azizligine ugramazsak oradayim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir sorun olmaz ise bende bir misafirim ile birlikte katılacağım görüşmek üzere.
Aslı billykidie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDilara o tarihde Istanbul'da olabilirsem eger bende gelmek isterim. Benide yaz, tarih yaklasinca yeniden teyid ederim.yazdim silmem.
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYazin benide. Tatilim azizligine ugramazsak oradayimhayirli ugurlu olsuun ve iyi tatilleer
ama cok gezme kahvaltiya gel mutlaka
Bir yorum yaz:
-
Yazin benide. Tatilim azizligine ugramazsak oradayim
Bir yorum yaz:
-
Dilara o tarihde Istanbul'da olabilirsem eger bende gelmek isterim. Benide yaz, tarih yaklasinca yeniden teyid ederim.
Bir yorum yaz:
-
Bir sorun olmaz ise bende bir misafirim ile birlikte katılacağım görüşmek üzere.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen aykızı götürürüm seni serkan fotoşoklar artık idare ederiz [emoji41]
Sent from my iPhone using TapatalkAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahahaha hallederiz[emoji5][emoji5]
Sent from my iPhone using TapatalkAslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAykizi ben de goturebilebilirem [emoji16] Su ustu acik olayini yasayamadim bir [emoji17]
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
21 Ağustos mukeşke bir önceki hafta olsaydı
ne yazıkki nöbete denk geliyor ...
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla benim için de çok özel...bu sefer de Aykızla gelecektim ama kısmet, denk gelemedi....kalbim sizinle olacak...
Facetime kontenjanına yazın beni de....
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster+2 desen bir kerede dayı rolünde teşrif etsen ne bahtiyar olacağım bir bilsen [emoji18]
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: