Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
21 Ağustos 2016 Pazar Halat Restaurant Brunch + Koç Müzesi
Çöküş
X
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizimde artık klasikleşen toplanma yeri olan Sinan Erdem Spor salonunun önü olsun. Bizde aynı saatlerde ordan çıksak fena olmaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bizimde artık klasikleşen toplanma yeri olan Sinan Erdem Spor salonunun önü olsun. Bizde aynı saatlerde ordan çıksak fena olmaz.
Bir yorum yaz:
-
Herkese merhaba,
Anadolu yakasi icin bulusma noktasi Icerenkoy Carrefour, bulusma saati en gec 9.30 oldu en son kararla. 9.45 gibi oradan yola cikilir.
Avrupa yakasi son karariniz nedir?
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAvrupa yakasının güzel ve yakışıklı insanları minicileri[emoji5][emoji5]
Konvoy yapıyormuyuz,yoksa bireyselmi gidiyoruz.Bir organize olalım.[emoji23][emoji23]
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Avrupa yakasının güzel ve yakışıklı insanları minicileri[emoji5][emoji5]
Konvoy yapıyormuyuz,yoksa bireyselmi gidiyoruz.Bir organize olalım.[emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Aslı ORHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKambersiz dugun olmaz diye dusundum ve +1 ile aranizda olacagim
Bir yorum yaz:
-
Aslı ORHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKambersiz dugun olmaz diye dusundum ve +1 ile aranizda olacagim
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Kambersiz dugun olmaz diye dusundum ve +1 ile aranizda olacagim
Bir yorum yaz:
-
Değişiklik yok dimscim ordayız[emoji100][emoji100]
Bir yorum yaz:
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese Merhaba,
Herkes son kez gelip/gelemeyecegi konusunda son durumunu bildirirse cok sevinirim. Gelemeyecek olanlar haber versin lutfen sonra sikinti yasiyoruz.
Ve herkesten bir ricam olucak. Odemede sikinti yasanmamasi adina restaurant ve muze benden ucretleri nakit olarak getirmemizi rica etti. Ben de bu konuda duyarli olmanizi rica ediyorum. Lutfen bunu unutmayin
Anadolu yakasi bulusma yeri 15 Temmuz Sehitler Koprusu butun cikislari gectikten sonra en son kopruye gelmeden once sagdaki genis emniyet seridi olabilir diye dusundum.
Avrupa yakasi icin ise onu Avrupa Yakasi'ndaki arkadaslar bir fikir soylerse daha iyi olabilir sanirim.
Herkese iyi aksamlar
Santrale giderken gecen seferki gibi Ataköy spor salonu onu olabilir isterlerse eger.
Teşekkürler
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Herkese Merhaba,
Herkes son kez gelip/gelemeyecegi konusunda son durumunu bildirirse cok sevinirim. Gelemeyecek olanlar haber versin lutfen sonra sikinti yasiyoruz.
Ve herkesten bir ricam olucak. Odemede sikinti yasanmamasi adina restaurant ve muze benden ucretleri nakit olarak getirmemizi rica etti. Ben de bu konuda duyarli olmanizi rica ediyorum. Lutfen bunu unutmayin
Anadolu yakasi bulusma yeri 15 Temmuz Sehitler Koprusu butun cikislari gectikten sonra en son kopruye gelmeden once sagdaki genis emniyet seridi olabilir diye dusundum.
Avrupa yakasi icin ise onu Avrupa Yakasi'ndaki arkadaslar bir fikir soylerse daha iyi olabilir sanirim.
Herkese iyi aksamlar
Bir yorum yaz:
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeldigimde ugrarim yanina dert etme onu [emoji16]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma olmadı makineyi görecektik.[emoji23][emoji23]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: