Kisi basi fiyat revizesi.. Rakam tutmadigi icin 100tl olmustur ilk mesaji editledim. Fyi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR Iftar 27 Haziran 2016 - Pazartesi
Çöküş
X
-
Şuanda güncel durum bumudur?
Yokmu başka gelen.
Doa
Ndg
Dr
Billykidie
Mrviolen
Sena
Bir yorum yaz:
-
Ben gelemiyorum ne yazuk ki, ofisteyim çalışacağım, kaçta çıkarım belli değil. Size afiyet olsun, iftar sonrası program olursa katılmaya çalışırım.
Bir yorum yaz:
-
Aaa hemde yarin mi
Carsamba olsa olmazmi ? Biliyorum gec bir zamanda yazdim konuyu kacirmisim. Nazli saolsun hatirlatti. Pazartesi ve Sali firma iftarlari var. Ama erteleme olursa bende gelirim
) aranizda olmakdan seref duyarim.
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Son gece günceli,varmı başka gelen.
Bir yorum yaz:
-
Son 2 gün günceli[emoji5][emoji5]
Bir yorum yaz:
-
İftarin pesinden baska bi organizasyon (nargile kahve ) olursa orda katilirim size arkqdaslar
Oruclu olarak acik bufe bi tarz iftar pek mantikli gelmedi bana kalk git tekar gel ugrastirir diye dusunuorum
Bir yorum yaz:
-
Fasıl eşliğinde açık büfe iftar yapmak isteyen,iftardan sonra çay içip maneviyata yükselmek isteyen başka kimse yokmu[emoji23][emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Zaman yaklaşıyor,koskoca forumda gelen kişi sayısı bu kadarmı.[emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Eyvallah Kerem'im...Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah kabul etsin abi
fırsat olursa minik birşey yaparız
Bir yorum yaz:
-
Allah kabul etsin abiAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster[emoji20][emoji20][emoji20] o gün de Suudi Arabistan'a doğru yoldayım....
Bir yorum yaz:
-
Evet başka yokmu gelen,bu kadarmıyız. [emoji5]
Bir yorum yaz:
-
[emoji20][emoji20][emoji20] o gün de Suudi Arabistan'a doğru yoldayım....Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese selam, organizasyonumuz yogun istek uzerine 27 haziran pazartesi gunune ertelenmistir
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
herkese selam, organizasyonumuz yogun istek uzerine 27 haziran pazartesi gunune ertelenmistir
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: