Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mctr sahalarda 2016/1 25 mayis 2016 etiler hali saha
Çöküş
X
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan bu hafta icin beni es gec yerime Doa'yi yaz ayağımı sakatladım bugun.Ama bundan sonraki haftalar icin bankoyum
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen izlemeye geliosun ama dimee??sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzlemeye gelirim canim o kadar da degilsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa benim yerime oynarken bende roadsterla turlarım biraz hahahahadoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar uzun zamandan beri takip ettiğimiz herkese ortak ve uygun nokta olarak gördüğümüz etiler halı sahada sonunda boş bi saat bulabildik 25 mayıs çarşamba akşamı saat 22:00-23:00 saatleri arasına ismimi yazdırdım saha bizimdir oynayacak arkadaşları daha önceden söyleyenler ve yazanlar şeklinde yazıyorum en eğlenceli aktivitelerimizden biri olan halı saha maçımızıda oynayalım artık.
1-GOKHAN
2-DRCAPABURRO
3-FURKAN f56 jcw si olan kırmızı Tr de tek
4-MR.VIOLEN
5-KATAKUNTİ
6-HALUK
7-BATUBILITY
8-KUZULOVE
9-MEONYA
10-ANL09
11-VOLKAN USER
12-HULKI
13-ERHAN
14-8URÇ
Arkadaşlar gördüğüm tüm gelirim diyenleri yazdım umarım kimseyi atlamamışımdır listeyi dolduralım biran önce ayrıca sizlerden rica ediyorum gelemeyecek kişiler lütfen son dakikaya bırakmadan haber versinlerki yerine eksiği tamamlayacak fırsatımız olsun daha önce çok geldi başımıza
Şimdiden herkese bol eğlence ve başarılarsigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelmeyecek olursa yedekte bekliyorum. Oynarım bende.Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbulda olmadığım için gelemiyorum herkese iyi eğlenceler
Sent from my iPhone using Tapatalk
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe cabuk dolmus ya gelemeyecek olursa beni de yedeklere yazabilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster29'una bekleniyooorsun efecan
Yorum Yap
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe cabuk dolmus ya gelemeyecek olursa beni de yedeklere yazabilirsiniz
Yorum Yap
Yorum Yap