müthiş sol ayağım ve ben ilk 18 e girememişim forma savaşını kazanıp sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum
not:bonservisim elimde
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mctr sahalarda 2016/1 25 mayis 2016 etiler hali saha
Çöküş
X
-
Abone olalim ozaman buna katilan varsa yazsin yarin aksama halledelim abonelik isini
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla herkese uygunsa bence kaçırmayalım sonra saha bulamıyoruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaskan ok dersek bu saate abone olabiliriz
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan başkan bu saha ve bu saat sadece bu haftalık mı bizim yoksa bundan sonraki haftalarda da geçerli mi?
Bir yorum yaz:
-
Gökhan başkan bu saha ve bu saat sadece bu haftalık mı bizim yoksa bundan sonraki haftalarda da geçerli mi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeçmiş olsun efecanı aldık kadroya
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok fena grip olmuşum,bu hafta benide seyirci olarak yazın Gökhan abi,sonraki haftalara banko devam.Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGecmis olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBonservisim elimde geliyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi doktorun yerine seni transfer ediyoruz o zaman
Bir yorum yaz:
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe cabuk dolmus yagelemeyecek olursa beni de yedeklere yazabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok fena grip olmuşum,bu hafta benide seyirci olarak yazın Gökhan abi,sonraki haftalara banko devam.
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok fena grip olmuşum,bu hafta benide seyirci olarak yazın Gökhan abi,sonraki haftalara banko devam.
Bir yorum yaz:
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe cabuk dolmus yagelemeyecek olursa beni de yedeklere yazabilirsiniz
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: