Aslı baturali tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Beylikdüzü Car & Coffee (Ufak Bir Buluşma)
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi gidek Yesilkoy de takilip doneriz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarin aksam yapsak mı Avrupa yakasında birseyler😎
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSorma sende Bahçeşehir'de oturuyorsun sanirim hic aklıma gelmedi giderken alırdım seni pardon
M.Kemal ATATÜRKsigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstercuma adanalimda kuzu sis durum diyorum #oyanamoy #yemisimdiyeti #diyetteneymis #buneistah #pisbogaz #tambirkeyifinsaniyim
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarikaymıs valla serkan insan alo der demi 10 lık uzaklıkdaymıssın 😬👿😬
M.Kemal ATATÜRK
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynı dakikalarda beylikdüzü newista'da bulunmam...
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynı dakikalarda beylikdüzü newista'da bulunmam...
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim icin biraz haraketli ve yorucu bi gun olsada cok keyifli ve hos muhabbetli bir ortam vardi tesekkur ederim bir sonrakinde yesilkoye bekliyorum hepinizisigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman bu hafta ici yapıyoruz.Sali gunu uygun mu herkes icin?
M.Kemal ATATÜRKsigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
Yorum Yap