Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu
Çöküş
X
-
[aQUOTE=tutku;102278]Araba fazlalığı vardı napsaydık dışarı mı atsaydık hahshahsh
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]
hahahahhaha
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteri olmamis buyuk harfte I olmasi lazim
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Mr. JC; 07-03-16, 21:57.
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraba fazlalığı vardı napsaydık dışarı mı atsaydık hahshahsh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Araba fazlalığı vardı napsaydık dışarı mı atsaydık hahshahsh
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKatılım beklediğimden fazla oldu, belkide dünyada bir ilk gerçekleştirmiş bile olabiliriz
[ATTACH]7142[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Katılım beklediğimden fazla oldu, belkide dünyada bir ilk gerçekleştirmiş bile olabiliriz
Eklenen DosyalarEn son düzenleyen Mr. JC; 07-03-16, 21:44.
Bir yorum yaz:
-
Organizasyon süperdi. Ben başka birşey yazmıyorum.😂 sanırım 15-20dklık bir videomuz olacak katılan herkese çok teşekkürler.
Bir yorum yaz:
-
Her sey cok guzelde iyi ki Gittik keske suda soyle olsaydi dedigim tek sey vardi oda odamizin sominesi keske yansaydi ama olsundu biz sevmistik odamizi yine 😂😂 neyse iyi ki boyle bir ailenin ferdiyim dims her sey icin tesekkurler bu arada araba senin istedigin zaman al gotur 👍🏽👍🏽
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Güzel olmuş wallahi yurtdışında olmasam kesin gelirdim ama iste 😁😁😁😁😁 @drcapaburro
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDönüş son bizim 4'lü baya atarlı konvoy oldu
Yola yeni çıktıktan sonra da baya bi kalabalıkken Tem'de yolda dikiş attık resmen
Piyango X3'e vurdu, en son baktığımda sigara yakmıştı onun üstüne 😂
Bir yorum yaz:
-
Oldukça keyifli, bol muhabbetli ve eğlenceli bir buluşmaydı.. Bu etkinlik vesilesiyle birçoğunuzla tanışma fırsatı bulmuş oldum. Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler. Hep birlikte nice güzel, keyifli buluşmalara
Ben de şöyle telefonumdan birkaç tane foto ekleyim şimdilik:
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: