Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mr. JC
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahaha Sizin yuzunuzden benim adim yavas sofore cikti, tin tin tin suruyorsun diyorlar. Cik cik cik bu yasta teyze olduk iyi miii

Buradan Orhan'a sesleniyorum, arabani bir daha ne zaman veriyorsun bana? (Not: bu sefer 16km den fazla yakit menzili olsun, tabi icin rahatti max 16km gidebilir zaten dedin degil mi? :P )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boşver sen takma onları emanet araba hatta hızlı bileydin

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dönüş son bizim 4'lü baya atarlı konvoy oldu
    Yola yeni çıktıktan sonra da baya bi kalabalıkken Tem'de yolda dikiş attık resmen
    Hahaha Sizin yuzunuzden benim adim yavas sofore cikti, tin tin tin suruyorsun diyorlar. Cik cik cik bu yasta teyze olduk iyi miii

Buradan Orhan'a sesleniyorum, arabani bir daha ne zaman veriyorsun bana? (Not: bu sefer 16km den fazla yakit menzili olsun, tabi icin rahatti max 16km gidebilir zaten dedin degil mi? :P )

Bir yorum yaz:

• Mr. JC
    yanıtladı
    Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Herkese teşekkürler, akşam yemeğinde yorgunluktan biraz durgunduk kusura bakmayın ama bugün her şeyiyle çok eğlendik. En kısa sürede tekrarlamak dileğiyle. Dönüşte 3 tane John'la kalmasaydım iyiydi, hepsine maşallah

Dönüş yoludan bir kaç an

https://vimeo.com/157930916
    Dönüş son bizim 4'lü baya atarlı konvoy oldu
    Yola yeni çıktıktan sonra da baya bi kalabalıkken Tem'de yolda dikiş attık resmen

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı

MCTR The Gang is back in town
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• askinbatur
    yanıtladı
    Aranıza katılamamak ne yazık ki uzucu ama eglendiginizi bilmek cok guzel. Umarım bundan sonrakilere kstılabilirim. ( is kilitlemezlerse ) 😊

M.Kemal ATATÜRK
    instg™askin.batur

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Herşey için herkese çok teşekkür ederimm dims özellikle de sana çok eğlenceli ve güzel bir haftaonuydu bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• MGChilal
    yanıtladı
    5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu

ANLATILMAZ YAŞANIR diyorum💪🏼 harika bir organizasyonla haftaya muhteşem başlıyacağım👍🏼 Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dims herşey harikaydı, memnun kalmamak büyük bir kabalık olur. Seninle bir single çıkartabilriz ayrıca😀 yeni organizasyonlarda görüşmek üzere hepinizle tanıştığıma çooooooookkkk memnun oldum. #isitlove 💨💨💨💨💨

Sent from my iPhone using Tapatalk (34 MGC 66)
    En son düzenleyen MGChilal; 06-03-16, 23:09.

Bir yorum yaz:

• Minikubi
    yanıtladı
    Tombulum 10 günlükken girdi ilk kez konvoya Bursa yollarında. Abant konvoyuyla da kendisine güzel bir veda yapmış bulunduk. Harika bir konvoy oldu emeği geçen herkese özellikle de dimsciğime çok çok teşekkürler iyi ki gittik. Kesinlikle Ahmet'e katılıyorum bir dahakini yedi göller yapabiliriz.... Tombuldan artık bu kadar arı mayamızı beklerken esenlikler diler bir kusur ettiysek affınıza sığınırız ❤️🚗💨 o kadar çok foto ve video var ki

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Herkese teşekkürler, akşam yemeğinde yorgunluktan biraz durgunduk kusura bakmayın ama bugün her şeyiyle çok eğlendik. En kısa sürede tekrarlamak dileğiyle. Dönüşte 3 tane John'la kalmasaydım iyiydi, hepsine maşallah

Dönüş yoludan bir kaç an

https://vimeo.com/157930916

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Beni gönderdiniz güzel güzel çekimler arabalar temiz ooh.
    Güzel organizasyondu emeği geçen herkese (özellikle dims) teşkkürler...

34 UJB 72 / r56 Red JCW

Bir yorum yaz:

• Mr. JC
    yanıtladı
    Baştan aşağı çok eğlenceli, keyifli, mükemmel bir geziydi (07 plakalı arkadaşın arıza olayı harici)
    Organize edenlere ve katılanların sinerjisine çok teşekkür ediyorum.
    Inşallah her ay böyle organizasyonlar yapabiliriz hatta bence fazla arayı açmadan bir sonrakini de Yedi Göller olarak planlayabiliriz (içimde kaldı ora )
    Ayrıca Abant ile Istanbul'da net yerel saat farkı 2 bunu da sonraki Abant gezilerimizde göz önünde bulunduralım

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı

Gelmiyenler cok sey kacirdi valla cok guzel ve eglenceli bir etkinlikti

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Ben en sol Halayda bıraktım ekibi