Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
16.01.16 MCTR Bowling
Çöküş
X
-
Fotoğraflar süper ellerinize sağlık. Güzel bir organizasyondu çok eğlendik. Tam ısınmıştım oyun bitti 😂 artık bir sonrakine kaybedenler klübünden çıkmaya çalışacağım 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelgrad Ormani'nda bol oksijen dolu event yaptik, geldin mi?
Bir Avrupa, bir Anadolu yapiyoruz... Daha napalim napaliimmm...
Anadolu yakasinda MINI surmek istiyorum, ama tadi Avrupa yakasinda Bmw surmek gibi gelsin.
Ki gecen bowling de Anadolu yakasında olmamismiydi sayın dims 😁😁
Org sorumluları olarak adaletli çalışalım lütfen 😁😁😁
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterButun org lari Karsida yapin tamam mı ki bizim anamız ağlasın 👍👍
Bir Avrupa, bir Anadolu yapiyoruz... Daha napalim napaliimmm...
Anadolu yakasinda MINI surmek istiyorum, ama tadi Avrupa yakasinda Bmw surmek gibi gelsin.
Bir yorum yaz:
-
16.01.16 MCTR Bowling
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana mini almaliyiz artik
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdamin dibisin dibi 😁😁
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha ben gelince ozel organizasyon yapcam abi sanakara saplanma organizasyonu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterButun org lari Karsida yapin tamam mı ki bizim anamız ağlasın 👍👍kara saplanma organizasyonu
Bir yorum yaz:
-
16.01.16 MCTR Bowling
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEywallah kardeşim benim mesaj farklı 😁😁😁
Bir yorum yaz:
-
Aslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWalla ben avrupadan geçıyorum orya zeytinburnundan gelmek isteyen alırım yol uzeri🐻
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterButun org lari Karsida yapin tamam mı ki bizim anamız ağlasın 👍👍
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: