Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
go kart olsaydı bambaşka olabilirdi @dims teselli ikramiyesini aldık en azından yarım kalan kahvemi içiorum şuanda ve böyle evime 5 dk olan etkinliklerin çoğalmasını bekliyorum bi dakine karaoke yarışması mesela en kötü olan 1. olsun :P
tamam haftaya cts de karaoke yapalim shotlu falan
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
go kart olsaydı bambaşka olabilirdi @dims teselli ikramiyesini aldık en azından yarım kalan kahvemi içiorum şuanda ve böyle evime 5 dk olan etkinliklerin çoğalmasını bekliyorum bi dakine karaoke yarışması mesela en kötü olan 1. olsun :P
Go kartta önumuzdeki hafta yapalım
Bu arada fotografları yarın göndericem ndg ye ve drcapaya , kabloyu iş yerinde unuttum 😁😋
Beni izleyicilere yazin dedi, geldi, ortaligi birbirine katti ve gitti...
Sampiyon yaa
Aradim bulamadim sen yazmamissin ben oynayamam diye. Seckin yazmis. Bak @seccop biz kaybettik ama dostluk kazandi ahahahah kendimi avutayim bari
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz: