Cok keyifli ve atraksiyonlu bi eventti cok eglenceli gecti katilan herkese tesekkurler insallah diger bulusmalarda gorusmek uzere
ERS 61 countryman jcw
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Car & Coffee 27.12.2015 Pazar
Çöküş
X
-
Tamam abi dediğin yere aktarırız videoları,Doa'yada yolluyacam videoları gerekeni yapar zaten.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElinize saglik benim cinliler Schengen alamadigindan benim gidis iptal oldu ama hanim tarafindan baska bir programa dahil edildim affiniza siginarak bu sefer ben de araniza Dims sayesinde facetime ile katilabildim ama yine efsane ekip biraradaymissiniz
Emegi gecenlerin eline saglik videoyu en yakin zamanda bekliyoruz
Bu arada videoyu wetransfere de yuklerseniz oradan cekip Facebook sayfamiza ve Youtube kanalimiza da yukleriz 

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-

Bunlar da benden. Cok guzel bir buluşma oldu. Zamanlama cok iyi olmuş haftaya havalar berbat. Drone çekimi müthiş oldu gelmeyenler çok üzülecek 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Elinize saglik benim cinliler Schengen alamadigindan benim gidis iptal oldu ama hanim tarafindan baska bir programa dahil edildim affiniza siginarak bu sefer ben de araniza Dims sayesinde facetime ile katilabildim ama yine efsane ekip biraradaymissiniz
Emegi gecenlerin eline saglik videoyu en yakin zamanda bekliyoruz
Bu arada videoyu wetransfere de yuklerseniz oradan cekip Facebook sayfamiza ve Youtube kanalimiza da yukleriz
Bir yorum yaz:
-
Herkese çok teşekkürler,güzel,içten samimi ve bol güvenlikli bir buluşmaydı.
Ben bi ara orman bakanı gelicek diye bekledim ama vekili geldi ve bizi kovdular ormandan.

Drone çekimleride yakında....

Bir yorum yaz:
-
Harikasınız
aranıza kısacık bir zaman diliminde teknoloji desteği ile katılabilsem de orada olamadığım için üzgünüm...
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Kanuni Sultan Suleyman mi?Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEmeği gecen herkese tesekkurler yine herzamanki gibi samimi bir ortamdı.Hic bu kadar eğlenceli bir buluşma olmamıştı
Kanun'u bile ayağımıza getirttik

Affafafagsgfd
Eveet katilan herkese tekrardan cok tesekkurler
Misss gibi temiz hava ile cok samimi bir bulusmaydi... Goruntu ve fotograflari bekliyoruz 
Bir yorum yaz:
-
Merhaba ben kanunum yeakşamlar😃 şaka maka bagajdan anayasa çıkardım düşünün nasıl bir buluşma😃😃Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEmeği gecen herkese tesekkurler yine herzamanki gibi samimi bir ortamdı.Hic bu kadar eğlenceli bir buluşma olmamıştı

Bir yorum yaz:
-
Emeği gecen herkese tesekkurler yine herzamanki gibi samimi bir ortamdı.Hic bu kadar eğlenceli bir buluşma olmamıştı
Bir yorum yaz:
-
Katılan herkesin ayağına sağlık. İşlerim yüzünden katılamadım.
Güzel kareler bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Harika resimler ellerinize saglık
minimiz yokki alanımızda yokki
) insalh daha guzel gezilere 😊😊
M.Kemal ATATÜRK
Bir yorum yaz:
-
Bulusma tamamlanmıs harika.. gelsin guzel resimler simdi 😃😃
M.Kemal ATATÜRK
Bir yorum yaz:
-
EyvallahAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCanın sağolsun,oda mutlu eder bizi.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: