Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Hahaha ben de yaparim valla haziran dedigin gibi bence de en iyi tarih. Peki abi ne gerekiyor arac icin? Araca bi vize alinmasi gerekiyor galba baska bisey lazim mi
Abi babamlar vize aldılar çıktılar ama vize icin otel rezervasyonunu falan da istiyorlardı sanırım tam bilgi alıp burdan paylaşırım.
16mayıs-16haziran arası final ve butler var bizim okulda. Büfe kalıcağımız bildiğim için komple baktım 😃 bu tarihlerde olursa büyük ihtimal ben katılamam. Ama tabi ikinci donemdeki durumlara göre de değişir.
Hahaha ben de yaparim valla haziran dedigin gibi bence de en iyi tarih. Peki abi ne gerekiyor arac icin? Araca bi vize alinmasi gerekiyor galba baska bisey lazim mi
Ben de cok heycanliyim bu konuda ya, yaz girisi gibi mi yapmak lazim, en iyi tarih ne olur kanka sence
Yunanistan genel olarak asiri yogun bir turist cekmiyor. Bahsettigimiz guzergah icin konusuyorum tabi. Ornegin haftaici Selanikte olursak, is saatleri disinda sokakta insan goremeyebiliriz. Yalnizca Cumartesi insanlar eglenmeye cikiyor ve bu genel anlamda yilin her ayi bu sekilde. Hava sartlari olarak bizden biraz daha iyi oldugunu var sayarsak, asiri sicaga maruz kalmadan haziran ortasi iyi olur. Sonuc olarak kagit gibi bi asfaltta yolculuk yapilacak ister istemez araci yoracak durumlar olusur sahsen topspeed denemesi yapicam
Su yunanistan isini somut hale getirelim mi ? Genel olarak guzergah, masraf, otel vb bilgileri paylasabilirim. Meslek geregi gidip geldigim icin bilgi birikimi mevcut ayrica tatil plani olarak bu tarz birsey planliyorduk Erhan Furkan ve ben. Atina'ya kadar inme planimiz var. Ayni tarihe denk getirip keyifli bir organizasyon olusturabiliriz.
Ben de cok heycanliyim bu konuda ya, yaz girisi gibi mi yapmak lazim, en iyi tarih ne olur kanka sence
Su yunanistan isini somut hale getirelim mi ? Genel olarak guzergah, masraf, otel vb bilgileri paylasabilirim. Meslek geregi gidip geldigim icin bilgi birikimi mevcut ayrica tatil plani olarak bu tarz birsey planliyorduk Erhan Furkan ve ben. Atina'ya kadar inme planimiz var. Ayni tarihe denk getirip keyifli bir organizasyon olusturabiliriz.
Her şey çok güzel gözüyor 2016 planı taslak olmasına rağmen güzel ve etkili duruyor. Yazında ramazan öncesi veya sonrası Antalya yada Bodrum çıkarması 2 -3 günlük güzel olur. Kum - Güneş -Deniz ve Miniler
Bir yorum yaz: